EUROLEAGUE

Εκπε Ούντο: Ο απόλυτος σταρ του Final Four

Εκπε Ούντο: Ο απόλυτος σταρ του Final Four

Ο Εκπε Ούντο έκλεψε την παράσταση στο Final Four. Όχι μόνο με αυτά που έκανε, αλλά και με αυτά που είπε (VIDEOS)!

Την Παρασκευή κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στη Ρεάλ. Το Σάββατο γιόρτασε τα 30ά γενέθλια του. Την Κυριακή βοήθησε τη Φενέρμπαχτσε να κατακτήσει τον τίτλο και ο ίδιος ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του Final Four . Καλύτερο τριήμερο δεν θα μπορούσε να περάσει ο Εκπε Ούντο...

Ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο "Σινάν Ερντέμ Ντομ" της Κωνσταντινούπολης και οι αριθμοί αποτελούν τον πλέον αδιάσειστο μάρτυρα. Ο Ούντο είχε στις δύο νίκες της Φενέρμπαχτσε 14,0 πόντους, 10,5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3,5 κοψίματα κατά μέσο όρο, καθώς και το υψηλότερο Index Rating (32,5 ανά αγώνα) από κάθε άλλον παίκτη.

"Το βραβείο είναι για όλους τους ψηλούς"

" Το βραβείο του MVP είναι για όλους τους ψηλούς εκεί έξω, οι οποίοι πρέπει να μάχονται μέσα στο γήπεδο. Είμαι εδώ για τους συμπαίκτες μου. Αυτό ζητάει από μένα να κάνω ο Ομπράντοβιτς. Και εάν δεν το κάνω, ξέρετε τι θα συμβεί" έλεγε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του τελικού ο Εκπε Ούντο, που δεν έκλεψε μόνο την παράσταση με τις εμφανίσεις του, αλλά και με τις ατάκες που ξεστόμισε !

Ο Εκπε Ούντο έκανε επίσης και τα εξής σπουδαία στο φετινό Final Four, αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς:

* Τα πέντε κοψίματα που έκανε κόντρα στον Ολυμπιακού, αποτελούν ρεκόρ για τελικό του Final Four.

* Το +36 που έβγαλε στο Index Rating κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ισοδυναμεί κι αυτό με ρεκόρ για ημιτελικό του Final Four.

* Οι 12 ασίστ που έδωσε συνολικά στους δύο αγώνες του τριημέρου, είναι οι περισσότερες που έχει μοιράσει ποτέ σέντερ σε Final Four.

* Τα 68 κοψίματα με τα οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν συνιστούν νέο ρεκόρ στην EuroLeague.

* Τελείωσε το πρωτάθλημα όντας πρώτος σε ριμπάουντ (7,7 μ.ό.) και κοψίματα (2,2 μ.ό.).

Δείτε στο παραπάνω video τα φετινά επιτεύγματα του Εκπε Ούντο στην EuroLeague.

Παρακολουθήστε επίσης το Top 3 των μπλοκ από τον χθεσινό τελικό, με τον σέντερ της Φενέρμπαχτσε να βρίσκεται στις δύο από τις τρεις φάσεις.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ