EUROLEAGUE

Έγραψε ιστορία ο Λάνγκφορντ

Έγραψε ιστορία ο Λάνγκφορντ

Στον αγώνα με την Ζαλγκίρις ο Κιθ Λάνκγφορντ κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ για τους περισσότερους πόντους που έχει σημειώσει ένας παίκτης μέσα σε μία σεζόν στην διοργάνωση. Δείτε πώς τα κατάφερε, παρέα με τις κορυφαίες φάσεις της βραδιάς.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ των Ευρωπαϊκών γηπέδων τα τελευταία χρόνια. Η ικανότητά του στο σκοράρισμα είναι πραγματικά μοναδική, με τον αριστερόχειρα γκαρντ να καταφέρνει στην 7η σεζόν του στην EuroLeague να κάνει ένα ιστορικό ρεκόρ.

Στον αγώνα της Ούνικς με την Ζαλγκίρις λοιπόν ( νίκη της δεύτερης με 80-82 μέσα στο Καζάν ) ο Λάνγκφορντ σταμάτησε στους 27 πόντους και έφτασε συνολικά τους 539 μέσα στην σεζόν (22.5 πόντους μέσο όρο φέτος, πρώτος σκόρερ στην διοργάνωση). Με αυτό τον τρόπο έσπασε έτσι το ρεκόρ πόντων για μία σεζόν στην διοργάνωση, το οποίο κατείχε από πέρυσι ο Νάντο Ντε Κολό με 525 πόντους, ενώ λογικά στις επόμενες αγωνιστικές θα βάλει τον πήχη ακόμα ψηλότερα.

Το σπουδαίο ρεκόρ του Λάνγκφορντ λοιπόν επιλέχθηκε από την EuroLeague ως το Nightly Notable γεγονός της χθεσινής (17/3) βραδιάς. Δείτε πώς έσπασε το σχετικό ρεκόρ ο Λάνγκφορντ, αλλά και τα βίντεο της ημέρας:

Η ασίστ της βραδιάς ήρθε από τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος βρήκε με μία υπέροχη πάσα τον Γιώργο Πρίντεζη στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ

Ο ιπτάμενος Ουίλ Κλάιμπερν της Νταρουσάφακα μας πρόσφερε σε ακόμα μία αγωνιστική το καλύτερο κάρφωμα της βραδιάς

Ο Κάιλ Χάινς πάλι έκανε αυτό για το οποίο φημίζεται: Μία τρομερή τάπα, με "θύμα" του τον Τσέις Μπάντιντζερ της Μπασκόνια

Ο Μπάντιντζερ πάντως ήταν αυτός που γέλασε τελευταίος, αφού ήταν υπεύθυνος για την καλύτερη φάση της βραδιάς χάρη στο δυναμικό του κάρφωμα λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ