EUROLEAGUE

ON AIR: Euroleague Fantasy Challenge 2016-2017

ON AIR: Euroleague Fantasy Challenge 2016-2017

Η νέα, ανανεωμένη, τρομερά ανταγωνιστική EuroLeague βρίσκεται ante portas και το EFC The Blog μας βάζει στο κλίμα του Fantasy Challenge.

Του Νότη Φιλιππίδη

Η νέα σεζόν στην ανανεωμένη Euroleague βρίσκεται προ των πυλών και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή και το Euroleague Fantasy Challenge, το αγαπημένο παιχνίδι χιλιάδων μπασκετόφιλων στην Ευρώπη. Απέδειξε τις μπασκετικές, σχεδιαστικές και προπονητικές σου γνώσεις και γίνε ο καλύτερος μάνατζερ στην Ευρώπη!

Οι αρχικές τιμές των παικτών έχουν ήδη ανακοινωθεί εδώ και δύο μέρες, ωστόσο σήμερα άνοιξε και επίσημα το παιχνίδι και μπορείτε από τώρα να δημιουργήσετε τις δικές σας ομάδες στη σελίδα του παιχνιδιού .

Ο χρόνος ανακοίνωσης των τιμών είναι πιο σύντομος από ποτέ και είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες ανορθογραφίες, αφού οι ομάδες βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας. Αυτές όμως είναι που δίνουν άλλη χάρη στο παιχνίδι και μπορούν να προσφέρουν απροσδόκητες ευκαιρίες. Με μια πρώτη ματιά, το μεγαλύτερο ζήτημα αποτελεί η εύρεση αξιόλογων περιπτώσεων στο 2-3, όπως και η αναζήτηση των φετινών Claver, ο οποίος πέρυσι ξεκίνησε από την εξωπραγματική τιμή των 30 credits!

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου ΕΔΩ .

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ