EUROLEAGUE

Η εβδομάδα-παγίδα της σεζόν

Η εβδομάδα-παγίδα της σεζόν

To TOP 16 μπήκε στην τελική ευθεία κι ο "ειδικός" του fantasy challenge σας προετοιμάζει για την κομβική τελευταία αγωνιστική της φάσης που συνηθίζει να κρύβει πολλές παγίδες.

Του Νότη Φιλιππίδη

Οι παγίδες αυτές οφείλονται όχι μόνο στην ίδια τη φύση του TOP 16, αλλά στο γεγονός ότι πλέον οι αδιάφορες ομάδες είναι περισσότερες από ποτέ και σε αυτό το σημείο παρατηρούνται συχνότερα φαινόμενα απρόσμενων απουσιών ή ξεκούρασης παικτών, τα οποία βέβαια μπορούν να στοιχίσουν στις ομάδες του fantasy μεγάλο αριθμό πόντων κι έτσι να υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις στη βαθμολογία.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια τα φαινόμενα αυτά έχουν περιοριστεί, ωστόσο έχουν υπάρξει και σεζόν όπου η τελευταία αγωνιστική του TOP 16 ήταν μια από τις χειρότερες μέσα στη χρονιά. Για το λόγο αυτό, καλό είναι να προσέξετε ιδιαίτερα τις αλλαγές που θα κάνετε, επενδύοντας, σε γενικές γραμμές στο κίνητρο των ομάδων, άρα και των παικτών τους, αποφεύγοντας, ως επί των πλείστων, παίκτες που η μοίρα των ομάδων τους έχει κριθεί. Όχι γιατί δεν μπορούν να κάνουν μεγάλο σκορ, αλλά γιατί μπορεί να μην αγωνιστούν καν. Καλύτερα λοιπόν να έχετε δέκα σίγουρους παίκτες, ενδεχομένως ελαφρώς χαμηλότερης ποιότητας, παρά να βρεθείτε προ εκπλήξεως, παίρνοντας τελικά σκορ από λιγότερους.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή βέβαια κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις απουσίες που μπορεί να προκύψουν. Μπορείτε όμως να παρακολουθείτε τις όποιες εξελίξεις μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας των αλλαγών, ώστε να είστε σίγουροι ότι αποφύγατε τα χειρότερα. Σ' αυτό βέβαια θα βοηθήσει και η ενημέρωση μέσω της σελίδας στο facebook , αλλά και στο twitter .

Η κατάσταση επιδεινώνεται από το γεγονός ότι αγώνες των οποίων τα αποτελέσματα μπορούν να επηρεάσουν το κίνητρο άλλων ομάδων δεν διεξάγονται την ίδια ώρα κι έτσι μπορεί εν τέλει να προκύψουν επιπλέον αδιάφορες ομάδες, καταστρέφοντας το αρχικό σας πλάνο, έχοντας στηριχθεί σε παίκτες που θεωρητικά θα είχαν κίνητρο.

Από την άλλη βέβαια, η παρουσία ενός παίκτη σε κάποιο αδιάφορο ματς μπορεί να του επιτρέψει πιο εύκολα να σημειώσει ένα μεγάλο σκορ, τη στιγμή που σε ένα ντέρμπι πρόκρισης είναι δύσκολο να έχουν όλοι καλή απόδοση. Κάποιοι θα ξεχωρίσουν, ενώ άλλοι θα πραγματοποιήσουν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις τους μέσα στη σεζόν. Έτσι, το κριτήριο του κινήτρου δεν θα πρέπει να ακολουθείται τόσο αυστηρά και θα πρέπει να ζυγίζετε, για παράδειγμα, τι πιθανότητες έχει ο Πάργκο να σημειώσει μεγαλύτερο ράνκινγκ μέσα στην Άλμπα, από τον αδιάφορο Ρότσεστι μέσα στο ΣΕΦ.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή την εβδομάδα δεν έχετε παρά να εξετάσετε αποκλειστικά τα παιχνίδια που διεξάγονται τη συγκεκριμένη αγωνιστική, καθώς είναι η τελευταία φορά που ισχύει ο περιορισμός των τριών αλλαγών. Στη συνέχεια, σε κάθε αγωνιστική των πλέι οφ θα επιτρέπονται δέκα αλλαγές κι έτσι θα μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως την ομάδα σας στις ανάγκες της τελικής φάσης του παιχνιδιού.

Τέλος, μη διστάσετε να αφήσετε αρκετά κρέντιτς απ' έξω, εφόσον κρίνετε ότι έτσι διαμορφώνεται καλύτερα το ρόστερ σας. Οι συνθήκες της αγωνιστικής είναι ξεχωριστές και μια προσαρμογή σε αυτές και όχι μόνο στους μέσους όρους των παικτών, είναι επιβεβλημένη. Ειδικά στις περιφερειακές θέσεις υπάρχουν μερικές άκρως ενδιαφέρουσες φθηνές σχετικά περιπτώσεις.

Point Guards

Τέιλορ Ρότσεστι (Νίζνι) - 86,9

Η Νίζνι είναι αδιάφορη, επομένως ο Αμερικανός μπορεί να πάρει λιγότερο χρόνο συμμετοχής μέσα στο ΣΕΦ, όπως συνέβη και απέναντι στην Μάλαγα, όχι μόνο λόγω έλλειψης κινήτρου, αλλά και εξαιτίας της παρουσίας του Μέκελ, ο οποίος αποδίδει εξαιρετικά με τη νέα του ομάδα. Ως εκ τούτου, ίσως τα κρέντιτς του Ρότσεστι να είναι πολλά, οπότε μην διστάσετε να τα αξιοποιήσετε αλλού, εφόσον υπάρχει ανάγκη, χωρίς αυτό να σημαίνει επουδενί ότι είναι επιτακτική η αλλαγή του.

Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ) - 76,9

Η εβδομάδα-παγίδα της σεζόν

Με νίκη μέσα στο Μιλάνο η ΤΣΣΚΑ εξασφαλίζει την πρωτιά του ομίλου κι άρα έχει, θεωρητικά τουλάχιστον, κίνητρο, κάτι που σημαίνει ότι το πιο λογικό σενάριο είναι να μην αλλάξουν ιδιαίτερα οι χρόνοι συμμετοχής των παικτών. Υπό αυτό το πρίσμα, η επιλογή του Σέρβου point guard είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες, λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας των Ιταλών.

Άλεξ Ρένφροε (Άλμπα) - 60,4

MVP της 23ης αγωνιστικής, οδήγησε την Άλμπα σε ένα ιστορικό διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ και τώρα ακολουθεί ο τελικός με την Μακάμπι, εντός έδρας. Το υψηλό κίνητρο σε συνδυασμό με το καταπληκτικό TOP 16 που πραγματοποιεί ο Αμερικανός τον καθιστούν, για μία ακόμη εβδομάδα, εξαιρετική επιλογή για τη θέση.

Τόμας Ερτέλ (Εφές) - 54,9

Με την απόδοσή του να ανεβαίνει κατακόρυφα στο δεύτερο ημίχρονο με την Μιλάνο, γλύτωσε την Εφές από τα χειρότερα και τώρα πρέπει να επαναλάβει ανάλογη εμφάνιση και μέσα στην Φενερμπαχτσέ, προκειμένου να περάσει η τουρκική ομάδα στα πλέι οφ. Πέραν των θεωριών συνωμοσίας, η Φενέρ δεν φημίζεται για την περιφερειακή της άμυνα, επομένως ο Ερτέλ μπορεί να πραγματοποιήσει άλλη μία μεγάλη εμφάνιση.

Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός) - 52,2

Η εβδομάδα-παγίδα της σεζόν
INTIME SPORTS

Ματς τελικός για τον Παναθηναϊκό μέσα στην Πιονίρ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα κάτι που αυτόματα ανεβάζει κατακόρυφα τις μετοχές του Διαμαντίδη στο fantasy, λόγω ποιότητας και εμπειρίας. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος του αγώνα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα βγάλει κατά πάσα πιθανότητα ασπροπρόσωπους τους μάνατζερ που θα τον εμπιστευθούν.

Τόμας Σατοράνσκι (Μπαρτσελόνα) - 42,9

Το σερί των σπουδαίων εμφανίσεων κόπηκε απέναντι στην Ρεάλ, αλλά το αδιάφορο ουσιαστικά παιχνίδι μέσα στην Γαλατασαράι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Τσέχο να επιστρέψει στα διψήφια σκορ, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Η έλλειψη ουσιαστικού κινήτρου βέβαια είναι λογικό να μην ενθουσιάζει όπως στις προηγούμενες περιπτώσεις παικτών.

Shooting Guards & Small Forwards

Νεμάνια Μπιέλιτσα (Φενερμπαχτσέ) - 82,9

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις συνεχίζονται για τον Σέρβο, που πλέον απέχει 5 και πλέον κρέντιτς από το δεύτερο ακριβότερο παίκτη της θέσης. Αυτό ουσιαστικά είναι και το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο πλέον για τον Μπιέλιτσα, αφού το ράνκινγκ του παραμένει σταθερά σε πολύ υψηλά επίπεδα, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου.

Ντέβιν Σμιθ (Μακάμπι) - 72,2

Πραγματοποίησε την πολυαναμενόμενη μεγάλη εμφάνιση απέναντι στην Γαλατασαράι και μένει να ηγηθεί της Μακάμπι σε ένα πολύ πιο δύσκολο ματς, μέσα στην έδρα της σκληροτράχηλης Άλμπα, όπου με ήττα κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας. Οι συνθήκες απαιτούν από το φυσικό ηγέτη της Μακάμπι να σταθεί στο ύψος του και κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί στο Βερολίνο.

Σόνι Γουίμς (ΤΣΣΚΑ) - 56,7

Προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις, στα σκορ που έχει συνηθίσει να δίνει τα δύο τελευταία χρόνια με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ και δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ώστε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και μέσα στο Μιλάνο, όπου το μεγαλύτερο πρόβλημά του θα είναι το μαρκάρισμα του καυτού και με έφεση να κερδίζει φάουλ, Τζεντίλε.

Τζάστιν Κάρτερ (Γαλατασαράι) - 55,1

Έχει πραγματοποιήσει δύο συνεχόμενες γεμάτες εμφανίσεις, με αρκετές, για τα δεδομένα του, προσπάθειες για σουτ και με πολλά ρημπάουντ και ασσίστ και κάπως έτσι μπορεί να ολοκληρώσει τη σεζόν σε ένα παιχνίδι πάντως που δεν έχει τα επιθυμητά χαρακτηριστικά, αφού είναι όχι μόνο αδιάφορο, αλλά και δύσκολο, απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Μπαρτσελόνα. Το κίνητρο βέβαια είναι λίγο άτοπο κριτήριο εδώ, αφού η Γαλατασαράι δεν διαθέτει πάγκο με εναλλακτικές λύσεις, ώστε να ανοίξει αισθητά το ροτέισιον.

Ρέτζι Ρέντινγκ (Άλμπα) - 54,9

Η εβδομάδα-παγίδα της σεζόν

Το σερί των εντυπωσιακών εμφανίσεων συνεχίστηκε και μέσα στο ΟΑΚΑ, συμβάλλοντας κι αυτός τα μέγιστα ώστε να αποδράσει η Άλμπα με μια μάλλον αναπάντεχη νίκη. Είναι από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες του fantasy και διαθέτει υψηλό κίνητρο απέναντι στην Μακάμπι, επομένως αποτελεί ξανά μια από τις καλύτερες επιλογές της θέσης.

Αλεσάντρο Τζεντίλε (Μιλάνο) - 49,5

Η πτώση της απόδοσής του στο δεύτερο ημίχρονο με την Εφές στοίχισε στη Μιλάνο την εκτός έδρας νίκη και τις όποιες ελπίδες πρόκρισης είχε η ιταλική ομάδα. Παρ' όλα αυτά, δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά το φαντασιακό μομέντουμ του Ιταλού, ο οποίος μπορεί να κάνει άνω κάτω οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα, ακόμα και της ΤΣΣΚΑ, που υποδέχεται η Μιλάνο στο τελευταίο της φετινό παιχνίδι στη διοργάνωση. Στο ματς του πρώτου γύρου ο Τζεντίλε δεν είχε αγωνιστεί, λόγω τραυματισμού.

Ματ Λοτζέσκι (Ολυμπιακός) - 46,5

Η απουσία του Σπανούλη τον έχει ωφελήσει, τόσο αγωνιστικά, σε χρόνο συμμετοχής, όσο και ψυχολογικά, όπως φαίνεται κι από τις δύο πιο πρόσφατες εμφανίσεις του στην Euroleague. Παρότι αδιάφορος, αφού η τρίτη θέση του ομίλου είναι δεδομένη για τον Ολυμπιακό, ο Αμερικανός μπορεί να δώσει σκορ χωρίς ιδιαίτερο κόπο απέναντι στην επίσης αδιάφορη Νίζνι, λόγω και των διαφαινόμενων απουσιών της ομάδας του, που θα του επιτρέψουν να αναλάβει εκ νέου περισσότερες πρωτοβουλίες.

Στράτος Περπέρογλου (Εφές) - 45,2

Έσωσε την παρτίδα στο τέλος της αναμέτρησης με την Μιλάνο, αφού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το ράνκινγκ του ήταν ιδιαίτερα χαμηλό. Στον τελικό με την Φενερμπαχτσέ, η καλή παρουσία του Έλληνα φόργουορντ είναι μονόδρομος, ώστε να επιτευχθεί το απαραίτητο διπλό από την Εφές κι έτσι ο Περπέρογλου αποτελεί ελκυστική περίπτωση, ως παίκτης μεγάλων ματς.

Φαμπιάν Κοσέρ (Λαμποράλ) - 44,9

Η εβδομάδα-παγίδα της σεζόν

Ήταν εξαιρετικός για μία ακόμη φορά στο TOP 16, στην σπουδαία νίκη επί της Φενερμπαχτσέ, επιβεβαιώνοντας πως αποτελεί τον καλύτερο φθηνό περιφερειακό της φάσης συνολικά. Το ματς μέσα στην Μάλαγα είναι τελικός για την Λαμποράλ και απέναντι στους Ανδαλουσιανούς ο Γάλλος είχε πραγματοποιήσει την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στον πρώτο γύρο, με 24 ράνκινγκ.

Μαρσόν Μπρουκς (Μιλάνο) - 42,4

Ο χρόνος συμμετοχής του είναι μειωμένος στα δύο τελευταία παιχνίδια, όπως και το ράνκινγκ του, αλλά όχι τόσο σε ανησυχητικά επίπεδα, ώστε να τον πουλήσετε δίχως δεύτερη σκέψη. Εξάλλου, οι μπόλικες προσπάθειες για σουτ παραμένουν κι αυτή η γενική σταθερότητα σε αξιοπρεπή τουλάχιστον σκορ είναι αξιοθαύμαστη σε σχέση με την εικόνα της κανονικής περιόδου. Η Μιλάνο υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ, στην έδρα της οποίας ο Μπρουκς είχε κάνει 24 ράνκινγκ, στον πρώτο γύρο.

Φερνάντο Σαν Εμετέριο (Λαμποράλ) - 41,9

Είναι ο φυσικός ηγέτης της Λαμποράλ και αναμένεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον ισπανικό εμφύλιο, προκειμένου να διεκδικήσουν οι Βάσκοι τις ελπίδες που τους αναλογούν για πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Η απουσία, λόγω τραυματισμού, του Μπέρτανς, λειτουργεί υπέρ του, αφού θα του επιτρέψει να μείνει περισσότερη ώρα στο παρκέ, ανεξαρτήτως της μέρας που θα βρεθεί.

Τζέισι Κάρολ (Ρεάλ) - 41,2

Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και ο τραυματισμός του Φερνάντεζ σε συνδυασμό με το μάλλον τυπικό χαρακτήρα της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις, του ανοίγουν διάπλατα το δρόμο για ένα μεγάλο ράνκινγκ. Πάντοτε βέβαια, λόγω του στυλ παιχνιδιού του, η επιλογή του περιέχει κάποιο ρίσκο.

Αντρέι Κιριλένκο (ΤΣΣΚΑ) - 37,2

Πραγματοποίησε την πρώτη του καλή φετινή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, δίνοντας ελπίδες για μια, τουλάχιστον ανάλογη, συνέχεια. Φυσικά, βάσει των ικανοτήτων του Ρώσου, τα 37 κρέντιτς αποτελούν ...εξευτελιστική τιμή, αλλά εφόσον δεν έχει σταθεροποιήσει ακόμα την απόδοσή του, μπορείτε ενδεχομένως να περιμένετε να ξεκινήσουν τα πλέι οφ, πριν τον εντάξετε στο ρόστερ της ομάδας σας.

Power Forwards & Centers

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (Ερ. Αστέρας) - 106,7

Αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση παίκτη και εφόσον αγωνιστεί κανονικά, δεν τίθεται φυσικά θέμα απουσίας του από το ρόστερ της ομάδας σας, εφόσον πάντα έχετε την οικονομική δυνατότητα. Το μεγαλύτερό του ράνκινγκ πέρυσι το είχε σημειώσει στο τελευταίο, αδιάφορο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα στη διοργάνωση, δείγμα ενθαρρυντικό για έναν, εδώ και λίγες αγωνιστικές, αδιάφορο, βάσει του κινήτρου της ομάδας του, παίκτη.

Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα) - 79,3

Ήταν άφαντος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Ρεάλ, ωστόσο στα τελευταία λεπτά κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή του και το ράνκινγκ του κι έτσι να επιστρέψει σε φυσιολογικά επίπεδα. Μέσα στην Γαλατασαράι δεν θα έχει πρόβλημα και μπορεί να δώσει σκορ και σε μικρό χρόνο συμμετοχής, με τον Πλάις να παίρνει λογικά ισάξιο χρόνο, ενώ ο Λάμπε θα παίξει εκ νέου στο 4, λόγω της απουσίας του Ντόελμαν.

Αρτ Παραχούσκι (Νίζνι) - 77,4

Το σερί των δύο συνεχόμενων μέτριων εμφανίσεων για τον Λευκορώσο με μειωμένο μάλιστα χρόνο συμμετοχής, είναι λογικό να προβληματίζει, αλλά η συνολική σταθερότητά του κατά τη διάρκεια της χρονιάς και η διαφαινόμενη απουσία του Χάντερ από το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί αποτελούν ισχυρά κίνητρα ώστε να τον διατηρήσετε στο ρόστερ σας, παρότι η Νίζνι είναι, όπως και ο Ολυμπιακός εξάλλου, αδιάφορη για τον επικείμενο αγώνα, άρα δεν θα χρειαστεί να αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Παραχούσκι, αν δεν υπάρχει ανάγκη.

Τζαμέλ ΜακΛίν (Άλμπα) - 73,6

Η εβδομάδα-παγίδα της σεζόν

Αναμένεται να δώσει μεγάλες μάχες με τους ψηλούς της Μακάμπι για μια θέση στα πλέι οφ της διοργάνωσης και όπως έδειξε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μπορεί να μην είναι ακόμα 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο βρίσκει όλο και περισσότερο τα πατήματά του κι αυτό αρκεί για να δώσει ένα μεγάλο σκορ απέναντι σε μια ομάδα με την οποία έχει σημειώσει κατά σειρά 14, 23, 25 ράνκινγκ στις τρεις προηγούμενες φετινές τους αναμετρήσεις.

Νέναντ Κρστιτς (Εφές) - 65,3

Δεν είχε αντίπαλο στον αγώνα με την Μιλάνο, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όπως ήταν δηλαδή στην αρχή της σεζόν, πριν τραυματιστεί. Ο αγώνας απέναντι στην Φενερμπαχτσέ είναι δύσκολος, καθώς η ομάδα του Ομπράντοβιτς συνήθως βρίσκει τρόπο να περιορίζει τους αντίπαλους ψηλούς, όμως ο Σέρβος σέντερ είναι πλέον σημείο αναφοράς για την Εφές και θα βρει το δικό του τρόπο να σημειώσει άλλο ένα αξιόλογο ράνκινγκ

Σάσα Κάουν (ΤΣΣΚΑ) - 61,6

Έχει ανεβάσει και αυτός κατακόρυφα την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια, παίζοντας πλέον σύμφωνα με τις πραγματικές του ...φαντασιακές δυνατότητες, σκοράροντας σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια ακριβώς 16 πόντους, ενώ έχει και την ικανότητα να κερδίζει φάουλ, κάτι που τον οδηγεί αρκετές φορές στη γραμμή των βολών. Η μονομαχία με τον Σάμιουελς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Τζαμαϊκανός σέντερ της Μιλάνο έχει επίσης έφεση να κερδίζει φάουλ.

Πάτρικ Γιανγκ (Γαλατασαράι) - 54,1

Ήταν εξαιρετικός σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Μακάμπι, διευρύνοντας έτσι το σερί των θετικών εμφανίσεων. Η Γαλατασαράι είναι αδιάφορη, αλλά αυτό δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τον Αμερικανό, αφού δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Ωστόσο, θα έχει δύσκολο έργο απέναντι σε Τόμιτς και Πλάις, αν και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση, με 23 ράνκινγκ.

Ντάριο Σάριτς (Εφές) - 53,3

Μετά από έναν μάλλον προβληματικό πρώτο γύρο στο TOP 16, έχει ανεβάσει εκ νέου την απόδοσή του στο δεύτερο μισό, με αποκορύφωμα τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, όπου έχει σημειώσει δύο από τα μεγαλύτερα φετινά του σκορ. Η μονομαχία με τον Μπιέλιτσα μόνο εύκολη δεν θα είναι, το ισχυρότερο κίνητρο της Εφές όμως και η καλή αγωνιστική κατάσταση του Κροάτη θα του επιτρέψουν να τα πάει σαφώς καλύτερα από το -1 ράνκινγκ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου.

Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός) - 49,3

Για άλλη μια φορά απέδωσε τα μέγιστα, στην εκ προοιμίου πολύ δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού μέσα στην ΤΣΣΚΑ και βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση ώστε να δώσει άλλο ένα αξιόλογο ράνκινγκ στο αδιάφορο ματς με την Νίζνι, παρόλο που δεν θα χρειαστεί να παίξει στο 100%, ενώ είναι πιθανή και η επιστροφή του Πέτγουεϊ, κάτι που λογικά θα μειώσει το χρόνο συμμετοχής του. Έτσι, θεωρητικά το ταβάνι του Έλληνα φόργουορντ μπορεί να χαμηλώνει, ωστόσο παραμένει αρκετά αξιοπρόσεκτη περίπτωση για τη θέση.

Μπράιαντ Ντάνστον (Ολυμπιακός) - 41,9

Η εβδομάδα-παγίδα της σεζόν

Ο τραυματισμός του Χάντερ αναπόφευκτα αυξάνει το χρόνο συμμετοχής και τις πρωτοβουλίες που αναμένεται να πάρει στην αναμέτρηση με την Νίζνι εντός έδρας κι έτσι ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές σκορ είναι μάλλον εξασφαλισμένο για τον Ντάνστον, που εξακολουθεί πάντως να πραγματοποιεί μια πολύ μέτρια σεζόν, για τα δεδομένα του.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και μπείτε στην παρέα μας στο Facebook για τα τελευταία νέα και για να μάθετε πρώτοι τραυματισμούς ή απουσίες της τελευταίας στιγμής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ