EUROLEAGUE

Φτιάξτε τη δική σας dream team!

Φτιάξτε τη δική σας dream team!
Οθέλο Χάντερ INTIME SPORTS

Η αγωνιστική ενίσχυση των ομάδων του Euroleague Fantasy Challenge, φτάνει στην κορύφωσή της! Το EFC The Blog αναλύει τα δεδομένα και τους αθλητές που απασχολούν.

Του Νότη Φιλιππίδη

Η έβδομη αγωνιστική της Euroleague είναι προ των πυλών και η αναβάθμιση των ομάδων στο Fantasy Challenge συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς, διαθέτοντας πλέον σαφώς ποιοτικότερα ρόστερ από την αρχή της χρονιάς, χάρη στην τακτική των credits. Σίγουρα μετά και τις νέες σας αλλαγές η ομάδα σας φαίνεται πιο "όμορφη" από ποτέ και μάλλον περιμένετε εναγωνίως την επόμενη αγωνιστική για να καλύψετε και τις τελευταίες της αδυναμίες.

Φυσικά, δεν αλλάζει κάτι στην στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε. Ο προφανής σκοπός εξακολουθεί να παραμένει η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση της ομάδας σας με την απόκτηση ποιοτικών παικτών και ενδεχομένως κάποιων υποτιμημένων που υπάρχουν ακόμα, σε συνδυασμό πάντα με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των κρέντιτς που έχετε κερδίσει με θυσίες σε σκορ τις προηγούμενες αγωνιστικές. Ακόμα κι εσείς που είστε ρούκι του fantasy, έχετε μπει στο κλίμα σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού.

Διαβάστε εδώ την υπόλοιπη ανάλυση

Point Guards

Stefan Jovic (Crvena Zvezda) - 52,2

Φτιάξτε τη δική σας dream team!


Ιδιαίτερα αξιοπερίεργη αλλά και πληθωρική στατιστική για τον ...αλτρουιστή point guard μέσα στο Στρασβούργο με 1/11 σουτ, 8 ρημπάουντ, 10 ασσίστ, αλλά και 5 φάουλ! Λογικά εντός έδρας απέναντι στην Ρεάλ θα έχει την ευκαιρία να αναλάβει ανάλογες ευκαιρίες και αν καταφέρει να μείνει για πολλή ώρα στο παρκέ (λόγω φάουλ) θα σημειώσει μεγάλο σκορ.

Taylor Rochestie (Maccabi) - 51,8
Τα 16 σουτ και οι 5 ασσίστ ενάντια στην ΤΣΣΚΑ υποδεικνύουν έναν μάλλον αναβαθμισμένο ρόλο με τον Τάμπακ στο τιμόνι της Μακάμπι. Οι 20 πόντοι βέβαια μεταφράστηκαν σε μόλις 12 Index Rating κι αυτό δεν είναι το καλύτερο σημάδι ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης μέσα στην Μάλαγα, έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους περιφερειακούς παίκτες.

Διαβάστε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Shooting Guards & Small Forwards

Emir Preldzic (Darussafaka) - 53,7
Ο Τούρκος φόργουορντ έχει μέσο όρο σχεδόν διπλάσιο Index Rating από τους πόντους που σημειώνει, με το άθροισμα των ρημπάουντ και των ασσίστ να είναι 9,5! Παράλληλα, αγωνίζεται για περισσότερο από 26 λεπτά σε κάθε παιχνίδι, με την εξαίρεση του αγώνα μέσα στην Μακάμπι, όπου είχε και το μοναδικό μονοψήφιο ράνκινγκ του φέτος. Πρόκειται για άλλη μια ελκυστική περίπτωση παίκτη που μπορείτε να εξετάσετε.

Devin Smith (Maccabi) - 52,1

Φτιάξτε τη δική σας dream team!


Ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τον αποκτήσετε, μετά από ένα σερί μάλλον μέτριων εμφανίσεων, ωστόσο δεν είναι και η κατάλληλη στιγμή για να τον πουλήσετε, παρόλο που το ματς μέσα στην Μάλαγα αναμένεται αρκετά ζόρικο. Η οριακή κατάσταση που έχει επέλθει η Μακάμπι δεν αφήνει άλλα περιθώρια κι έτσι δεν έχετε παρά να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη σας στο φυσικό της ηγέτη.

Διαβάστε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Power Forwards & Centers

Ioannis Bourousis (Laboral) - 107,3

Φτιάξτε τη δική σας dream team!


Έχει σπάσει όλα τα κοντέρ και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμη ψηλότερα, αν η Λαμποράλ δεν είχε κερδίσει εύκολα την Λιμόζ στην Γαλλία την 3η αγωνιστική. Η αλήθεια είναι ότι η τιμή του είναι τιμή πώλησης, δεδομένου ότι έχει θεωρητικά δύσκολο παιχνίδι μέσα στον Ολυμπιακό, ενώ είναι λίγο πολύ δεδομένη και η επιστροφή του Shengelia (αγωνίστηκε το σ/κ), ο οποίος αποτελεί το βασικό 4άρι της Λαμποράλ. Πόσο εύκολα διώχνει όμως κανείς το πιο σίγουρο σκορ του παιχνιδιού;

Miro Bilan (Cedevita) - 78,3 & Ante Tomic (Barcelona) - 77,3
Έχουν λίγο πολύ σταθεροποιηθεί στα υψηλά στρώματα τιμών, αλλά η τάση τους παραμένει ανοδική κι έτσι μπορείτε να τους αγοράσετε, για να ενισχύσετε σημαντικά τη γραμμή των ψηλών σας. Η απόκτησή τους αποκτά μεγαλύτερο νόημα αν πχ πουλήσετε τον Bourousis για να αγοράσετε έναν παίκτη που πλέον κάνει ανάλογα σκορ, εξοικονομώντας παράλληλα 30 υπερπολύτιμα credits.

Διαβάστε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Ελάτε στην παρέα του EFC The Blog στο Facebookκαι ακολουθήστε στο Twitterγια τραυματισμούς, απουσίες, προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ