EUROLEAGUE

Fantasy Challenge: Οδηγός Επιβίωσης

Fantasy Challenge: Οδηγός Επιβίωσης

Η σεζόν 2016-2017 ξεκινά σε λίγες μέρες και ο Νότης Φιλιππίδης μας προετοιμάζει για το EuroLeague Fantasy Challenge που θα μας κάνει και φέτος συντροφιά.

Του Νότη Φιλιππίδη

Μια νέα χρονιά ξεκινά για τη EuroLeague και εμείς θα σας συντροφεύουμε ξανά καθ' όλη τη διάρκεια της με εμπεριστατωμένες αναλύσεις και συμβουλές για το αγαπημένο παιχνίδι των απανταχού μπασκετόφιλων σε Ελλάδα και Ευρώπη, το Euroleague Fantasy Challenge. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση των παικτών, στην ανάλυση κάθε αγωνιστικής και στο σχεδιασμό στρατηγικών και τακτικών, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένα παραδείγματα ομάδων, από τη δημιουργία τους, στην αρχή της χρονιάς, μέχρι και την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

Επιπλέον, πέρα από τα παραδείγματα των τριών γενικών ομάδων, από φέτος θα αναλύονται άλλες πέντε, "ειδικές" ομάδες που θα στοχεύουν σε επιμέρους στατιστικές κατηγορίες του παιχνιδιού, όπως οι πόντοι, τα ρημπάουντ, οι ασσίστ, τα τρίποντα και τα κρέντιτς. Ταυτόχρονα, η κάλυψη γίνεται ακόμα πληρέστερη, αφού εγκαινιάζονται οι στήλες του απολογισμού της αγωνιστικής, αλλά και της εγχώριας δράσης των πρωταθλημάτων, για να ενημερώνεστε από πρώτο χέρι για το τι έκαναν οι παίκτες που σας ενδιαφέρουν στα εθνικά τους πρωταθλήματα.

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί αναδημοσίευση του περσινού αντίστοιχου οδηγού, πριν το ξεκίνημα της σεζόν, με τις απαραίτητες διορθώσεις και λόγω του διαφορετικού τρόπου διεξαγωγής της διοργάνωσης και απευθύνεται κυρίως στους νέους παίκτες του Fantasy, ώστε να γνωρίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι, αλλά και στους πιο έμπειρους παίκτες, για να μπουν εκ νέου στο κλίμα ενόψει της έναρξης της σεζόν, την επόμενη Τετάρτη, στις 12 Οκτωβρίου.

Η σελίδα του παιχνιδιού βρίσκεται στο http://fantasychallenge.euroleague.net και το μόνο που χρειάζεται είναι μια απλή εγγραφή. Ένα κλικ στο link που θα περιέχεται στο e-mail επιβεβαίωσης που θα σας στείλει η EuroLeague και όλα είναι έτοιμα. Ένας νέος φιλόδοξος μάνατζερ μόλις έπιασε δουλειά και είναι έτοιμος να ανταγωνιστεί τους επίδοξους συναδέλφους του σε όλη την Ευρώπη!

Διαβάστε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον οδηγό επιβίωσης σε αυτό το LINK .

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ