EUROLEAGUE

Αποκτήστε τους καλύτερους

Αποκτήστε τους καλύτερους

Η ανάλυση της 6ης αγωνιστικής του Fantasy Challenge που ξεκινάει έκτακτα σήμερα Τετάρτη στις 21:45 με το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κίμκι.

Του Νότη Φιλιππίδη

Έχουμε ήδη διανύσει το πρώτο μισό της κανονικής περιόδου και μέχρι το τέλος του 2015 αναμένονται πέντε καυτές αγωνιστικές, που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη φετινή σας πορεία στο fantasy challenge.

Η αναβάθμιση της ομάδας σας πρέπει να συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα στο ίδιο μήκος κύματος, πουλώντας δηλαδή παίκτες που έχουν ισορροπήσει σε υψηλές τιμές (και το να παραμείνουν σε αυτές δεν είναι το πιθανότερο σενάριο) και αποκτώντας παράλληλα ποιοτικότερους παίκτες, κατά προτίμηση φθηνούς, ή τουλάχιστον όχι πανάκριβους, ώστε να γίνει και η κατάλληλη οικονομική διαχείριση των κρέντιτς. Με όσο δυνατόν περισσότερη σύνεση λοιπόν, θα πρέπει να ενισχύσετε την ομάδα σας σε κάθε θέση, με παίκτες που μπορούν αποδεδειγμένα να κάνουν τη διαφορά.

Οι ελάχιστοι υποτιμημένοι παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι καλό είναι να μη διαφεύγουν της προσοχής σας. Εξάλλου, για να υπάρχει αυτή τη στιγμή υποτιμημένος παίκτης στο παιχνίδι, αυτό σημαίνει, βάσει των αριθμών, ότι είναι πολύ πιθανό να μπορεί να παραμείνει για δύο ή τρεις αγωνιστικές στην ομάδα σας, προσφέροντάς της επιπλέον οικονομική ενίσχυση, κάτι που ενδεχομένως σας λύσει τα χέρια τόσο άμεσα (με τον αριθμό των τριών αλλαγών να περιορίζεται πλέον στους 9 από τους 10 παίκτες), αλλά και έμμεσα, λόγω της αυξημένης τιμής του παίκτη όταν ισορροπήσει.

Point Guards

Sergio Llull (Real) - 60

Αποκτήστε τους καλύτερους


Ήταν από τους διακριθέντες στην ήττα της Ρεάλ από το Στρασβούργο, επιβεβαιώνοντας τις αυξημένες φαντασιακές φετινές του δυνατότητες. Παράλληλα βέβαια η αξία του ανέβηκε κατά 8 περίπου credits, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποτελεί τόσο μεγάλη ευκαιρία όσο την προηγούμενη εβδομάδα.

Nick Calathes (Panathinaikos) - 56,2
Παρά τα προβλήματα, κατάφερε να σημειώσει ένα πολύ αξιοπρεπές 15,4 απέναντι στην Ζαλγκίρις και το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς με την πρώην ομάδα του, Λοκομοτίβ, είναι ευκαιρία για να κάνει το ξεπέταγμα ώστε να βρεθεί σύντομα από τους καλούς, στους κορυφαίους παίκτες της θέσης.

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Shooting Guards & Small Forwards

Alessandro Gentile (EA7 Milan) - 80,3

Αποκτήστε τους καλύτερους


Πήρε 20 προσπάθειες μέσα στην Λιμόζ και ευστοχώντας μόνο στις 7, κατάφερε να σημειώσει άλλο ένα μεγάλο ράνκινγκ, 19 αυτή τη φορά, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές της θέσης φέτος. Η τιμή του παραμένει μεν ακριβή, αλλά και πιο προσιτή σε σχέση με τους άλλους κορυφαίους της θέσης (De Colo, Delaney).

Alexey Shved (Khimki) - 62,3
Ανεβάζει σταδιακά στροφές και αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο στην περιφέρεια της Κίμκι, παρόλο που ο χρόνος συμμετοχής του δεν ξεπερνά τα 22 λεπτά. Αυτή την εβδομάδα πάντως έχει δύσκολο παιχνίδι μέσα στην Ρεάλ, ματς που αποτελεί και τεστ για το που μπορεί να φτάσει φέτος ο ταλαντούχος Ρώσος.

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Power Forwards & Centers

Ioannis Bourousis (Laboral) - 100,6

Αποκτήστε τους καλύτερους


Ο MVP της διοργάνωσης για το πρώτο μισό της Regular Season κατάφερε να διπλασιάσει την αξία του, η οποία πλέον είναι τριψήφια. Το ζήτημα πλέον είναι κατά πόσο ο Bourousis πρέπει να πουληθεί ή όχι. Σίγουρα τα 100 κρέντιτς είναι πάρα πολλά και μπορείτε να τα αξιοποιήσετε για να αναβαθμίσετε πολλές θέσεις του ρόστερ της ομάδας σας, από την άλλη όμως, δεν υπάρχει καμιά ένδειξη ότι θα σταματήσει να πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις κι έτσι πιθανώς να χάσετε μια σίγουρη πηγή σκορ.

Miro Bilan (Cedevita) - 78,8
Συνέχισε τις σπουδαίες εμφανίσεις με μια γνώριμη στατιστική γραμμή που συνοδευόταν από πολλούς πόντους, ρημπάουντ και κερδισμένα φάουλ απέναντι στην Λαμποράλ. Ο επόμενος αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός που θα αγωνιστεί χωρίς τον Young, γεγονός που μειώνει τα προβλήματα για τον Κροάτη σέντερ.

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες επιλογές

Ελάτε στην παρέα του EFC The Blog στο Facebookκαι ακολουθήστε στο Twitterγια τραυματισμούς, απουσίες, προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ