EUROLEAGUE

"Παράξενη η ζωή του ταξιδιώτη"

"Παράξενη η ζωή του ταξιδιώτη"

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ανανέωσε το blog που διατηρεί στο Euroleague Greece και γράφει για τους τραυματισμούς του Παναθηναϊκού, τη ζωή του στην Αθήνα και... τις συνήθειες που έχει αναπτύξει, ταξιδεύοντας.

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ανανέωσε το blog που διατηρεί στο Euroleague Greece και γράφει για τους τραυματισμούς του Παναθηναϊκού, τη ζωή του στην Αθήνα και... τις συνήθειες που έχει αναπτύξει, ταξιδεύοντας.

"Συνεχίζουμε με την προσμονή ότι κάποια στιγμή, δε μπορεί, θα βρεθούμε και στην Αθήνα. Γιατί το λέω αυτό; Αρκεί να κάνουμε απλή σκέψη: Από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές στη Euroleague, έχουμε δώσει τρεις αγώνες μακριά από το ΟΑΚΑ. Συν άλλους δύο εκτός έδρας αγώνες- κι ακολουθεί άμεσα τρίτος στην Πάτρα- στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εκτός έδρας ήταν και ο αγώνας κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Οι επίσημες υποχρεώσεις μας άρχισαν στις 8 Οκτωβρίου για το κύπελλο. Μέχρι και τον αγώνα της Πάτρας θα έχουμε δώσει 10 αγώνες και μόνο τρεις στο ΟΑΚΑ!!!

Παράξενη η ζωή του ταξιδιώτη! Πάντως είναι αλήθεια ότι στις λίγες στιγμές που βρίσκονται στην Αθήνα- η οποία είναι μια καινούργια πόλη για μένα- έχω αρχίσει να μαθαίνω κάποια πράγματα. Μένω στην Κηφισιά, είναι υπέροχο μέρος. Είχα τη χαρά να υποδεχθώ την αδερφή μου που ήρθε να μείνει κάποιες μέρες μαζί μου. Βρήκαμε την ευκαιρία και πήγαμε στον Λυκαβηττό για να έχουμε πανοραμική θέα της πόλης. Ωραία ήταν. Γενικά μου αρέσει η Αθήνα. Είναι "ζωντανή" πόλη και αυτό μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Κάποιες φορές συναντώ κίνηση αλλά δε με ενοχλεί! Έχω βρεθεί σε πόλεις με χειρότερη κίνηση.

Στην ομάδα προσπαθούμε για το καλύτερο. Είχαμε προβλήματα με τους τραυματισμούς και τις απουσίες και σε τέτοιες καταστάσεις στεναχωριέμαι για τους συμπαίκτες μου, αρχικά, επειδή ξέρω πόσο δύσκολο είναι να στέκεσαι, ανήμπορος να βοηθήσεις αν και το θέλεις πολύ. Επίσης οι πολλές απουσίες κάνουν γενικά δυσκολότερα τα πράγματα. Η προπόνηση δεν μπορεί να είναι όπως τη θες καθώς επιβαρύνονται λιγότεροι παίκτες, περισσότερο. Όμως δεν πρέπει να βρίσκουμε δικαιολογίες πάνω σε αυτά! Οφείλουμε να δουλεύουμε και να περιμένουμε τις επιστροφές των τραυματιών ώστε να είμαστε πλήρεις.

Μέχρι τότε ελπίζω να μου φύγει η συνήθεια να περιμένω ν' ακούσω τον ήχο του τρόλεϊ του αεροπλάνου για να καταλάβω ότι είναι ώρα φαγητού.

Η δύναμη της συνήθειας έπειτα από τόσα ταξίδια!".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ