EUROLEAGUE

"Μην τα παρατάτε, δεν τα παρατάμε!"

"Μην τα παρατάτε, δεν τα παρατάμε!"
INTIME SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι έγραψε στο blog του στο Euroleague Greece στέλνοντας μήνυμα ελπίδας στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει του τρίτου αγώνα με την Ρεάλ.

"Καλησπέρα παιδιά!

Έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι μπροστά μας. Προφανώς αν χάσουμε τελειώσαμε. Είναι ένα ματς ζωής ή θανάτου, καθώς βρισκόμαστε πίσω στη σειρά με 2-0. Η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά τώρα παίζουμε στο γήπεδο μας, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη ώστε να πάμε την σειρά σε τέταρτο παιχνίδι.

Στο πρώτο μας παιχνίδι στην Μαδρίτη δεν παρουσιαστήκαμε απόλυτα έτοιμοι. Ίσως επηρέασε και το γεγονός πως στο ρόστερ υπάρχουν ορισμένοι παίκτες, όπως και εγώ, που δεν είχαμε εμπειρία από playoffs στην Euroleague. Στο δεύτερο ματς παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, τόσο ατομικά, όσο και σαν ομάδα, και αν ήμασταν λίγο περισσότερο προσεκτικοί και εύστοχοι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Ρεάλ είναι μία ομάδα με ταλέντο και ποιότητα. Μας έβαλαν μεγάλα και δύσκολα σουτ στα δύο πρώτα ματς, κάθε φορά που προσπαθούσαμε να αντιδράσουμε. Κάναμε αρκετά καλό δεύτερο ημίχρονο στο δεύτερο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που έχουμε κρατήσει. Βελτιωθήκαμε στην άμυνα σε εκείνο το διάστημα ύστερα από κάποιες αλλαγές που κάναμε στην άμυνα μας και αυτό είναι ένα στοιχείο στην τακτική μας που θα το κρατήσουμε και ενόψει του τρίτου αγώνα. Πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό τους.

Όπως έχω μάθει το γήπεδο μας θα είναι κατάμεστο και είμαστε όλοι στην ομάδα ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι για το γεγονός αυτό. Σας ευχαριστούμε θερμά που συνεχίζεται να μας στηρίζετε. Η παρουσία σας μας δίνει τεράστια ώθηση, ενέργεια, αλλά και αυτοπεποίθηση. Είσαστε οι καλύτεροι φίλαθλοι σε ολόκληρη την Ευρώπη. Θέλουμε φωνή από εσάς στο γήπεδο και "ζεστή" ατμόσφαιρα, όπως εσείς ξέρετε με μοναδικό τρόπο να δημιουργείται στο γήπεδο. Όλοι στην ομάδα ανυπομονούμε για αυτή την αναμέτρηση. Είμαστε Ολυμπιακός, οι Πρωταθλητές Ευρώπης, και πρέπει να τους δείξουμε την δυναμική μας όταν παίζουμε μπάσκετ στην έδρα μας.

Είμαστε σε δύσκολη θέση, είναι ένα ματς δίχως αύριο αν χάσουμε, αλλά το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα μειώνοντας την σειρά σε 2-1 και ακολούθως να πάμε σε ένα πέμπτο ματς στην Μαδρίτη. Προέχει όμως ο τρίτος προημιτελικός. Μην τα παρατάτε, δεν τα παρατάμε. Κρατήστε την ελπίδα, την αγάπη και την πίστη σας σε αυτή την ομάδα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Θα τα πούμε, Ματ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ