EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Μπράιαντ, ερχόμαστε για τη νίκη"

Λοτζέσκι: "Μπράιαντ, ερχόμαστε για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι γράφει στο blog του για το ματς κόντρα στην Εφές, εξηγώντας γιατί είναι πρόκληση για τον Ολυμπιακό, ανυπομονεί να συναντήσει ξανά τον Μπράιαντ Ντάνστον και η τηλεοπτική σειρά που παρακολουθεί, το "Ballers".

Καλησπέρα παιδιά!

Αυτό είναι το νέο μου blog στο Euroleague Greeceκαι στο Sport24.gr.

Ύστερα από τη νίκη μας επί της Λιμόζ στο ΣΕΦ ετοιμαζόμαστε για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου στον όμιλο μας απέναντι στην Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη. Είμαστε στο 3-1 και θέλουμε το ρεκόρ μας να πάει στο 4-1. Διαθέτουν καλή ομάδα, καλούς παίκτες και έχουν ποιότητα στο ρόστερ τους.

Παίζοντας εκτός έδρας δεν είναι ποτέ εύκολο. Θα είμαστε στον δρόμο για αρκετές μέρες, καθώς αφού πάμε στην Κωνσταντινούπολη στη συνέχεια θα ταξιδέψουμε στη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα πάμε στα Τρίκαλα για να δώσουμε το επόμενα μας παιχνίδι την Κυριακή. Ετοιμάζουμε λοιπόν τις βαλίτσες μας για τις επόμενες μέρες καθώς έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμα με τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια. Εφές (12/11), Τρίκαλα (15/11) και ακολούθως πάμε στη Κροατία για το ματς με την Τσεντεβίτα (19/11).

Η Εφές διαθέτει μία εξαιρετική και φιλόδοξη ομάδα φέτος. Είναι καλή ομάδα και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για εμάς. Παράλληλα όμως είναι και να ματς πρόκληση για εμάς, ώστε να δείξουμε την δυναμική μας απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο ο οποίος θα παίξει στην έδρα του και θέλουμε να βγούμε νικητές από αυτή την αναμέτρηση. Ένας αγώνας, με υψηλό βαθμό δυσκολίας, που έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε.

Για να κερδίσουμε, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας στη Κωνσταντινούπολη. Να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Η άμυνα θα μας δώσει τη νίκη. Το "κλειδί" για να πάρουμε το "διπλό" είναι η καλή άμυνα, από εκεί ξεκινάει το παιχνίδι μας, ενώ θα πρέπει να ελέγξουμε και τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Στο παιχνίδι θα έχω την ευκαιρία να συναντήσω έναν καλό φίλο και πρώην συμπαίκτη, τον Μπράιαντ Ντάνστον. Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος που θα τον δω ξανά και θα παίξω εναντίον του. Ήρθαμε μαζί στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2013 και ζήσαμε μαζί αρκετές όμορφες στιγμές στην ομάδα, ειδικά πέρσι που κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα, φτάνοντας και στον τελικό του Final-Four. Δώσαμε πολλές μάχες παίζοντας ο ένας δίπλα στον άλλον, ζήσαμε πολλά πράγματα μαζί σε αυτόν τον σύλλογο, αλλά τώρα θα είμαστε αντίπαλοι, έστω για 40 λεπτά. Θα είναι παράξενο. Μπράιαντ, ερχόμαστε για τη νίκη.

Λόγω του προγράμματος που έχουμε με τα συνεχόμενα παιχνίδια θα χρειαστεί να λείψω για εφτά μέρες στις επόμενες εννιά μέρες, οπότε τις τελευταίες μέρες τις έχω περάσει κυρίως με την οικογένεια μου, με την γυναίκα και τα τρία παιδιά μου. Βόλτες κοντά στη θάλασσα, φαγητό σε εστιατόρια, σινεμά, ταινίες στο σπίτι και τηλεοπτικές σειρές στη τηλεόραση.

Τους τελευταίους μήνες έχω ξεκινήσει και βλέπω την σειρά "Ballers" με τον Dwayne Johnson ("The Rock"). Μου αρέσει γιατί έχει να κάνει με σπορ. Πρόκειται για έναν παλαίμαχο παίκτη ράγκμπι, ο οποίος πλέον προσπαθεί να προσαρμοστεί στην νέα του ζωή, αλλά συνεχίζει να συμβουλεύει τόσο καινούργιους, όσο και άλλους παλαίμαχους παίκτες ράγκμπι. Είναι διασκεδαστικό. Παλαιότερα, μία από τις αγαπημένες μου, ήταν το Entourage.

Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας και την στήριξη σας. Ενημερώνομαι για αυτά που μου γράφετε και λέτε για εμένα και σας ευχαριστώ. Θέλω να πω στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν με πάθος και να μας εμπιστεύονται. Όπως βλέπετε, από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και βελτιωνόμαστε. Ελπίζω να συνεχίσετε να είστε κοντά μας, να απολαμβάνετε τα παιχνίδια μας και να συνεχίσουμε από την πλευρά μας να σας δίνουμε μόνο χαρές.

Αυτά παιδιά, θα τα πούμε σύντομα, Ματ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ