EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Ήμουν έτοιμος για το χειρότερο"

Λοτζέσκι: "Ήμουν έτοιμος για το χειρότερο"

Ο Ματ Λοτζέσκι γράφει για τον τραυματισμό του, για την αγωνία που είχε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τονίζει πως θα επιστρέψει δυνατός και ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη που ένιωσε.

"Καλησπέρα παιδιά

Αυτό είναι το νέο μου blog στο Euroleague Greeceκαι στο Sport24.gr.

Σας γράφω αυτό το blog από το σπίτι μου και όχι από την Κωνσταντινούπολη που βρίσκεται η ομάδα μας, καθώς ο τραυματισμός μου με έχει αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης και είμαι σε στάδιο ανάρρωσης.

Δεν σας το κρύβω πως όταν έπεσα άτσαλα στο παρκέ και αισθάνθηκα έντονο πόνο, ο τραυματισμός μου με τρόμαξε! Τόσο εγώ, όσο και τα μέλη της ομάδας, το σταφ, οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές μου, φοβηθήκαμε για το χειρότερο. Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος, να μην με κυριεύσει ο πανικός και να κάνω θετικές σκέψεις.

Πόναγα αρκετά, δεν μπορούσα να πατήσω το πόδι μου, αποχώρησα από το γήπεδο με πατερίτσα, έβλεπα και τους συμπαίκτες μου σοκαρισμένους να μου δίνουν κουράγιο και πρσπαθούσα να σταθώ ήρεμος. Σε όλη την διαδρομή για το νοσοκομείο για να να κάνω τις εξετάσεις, περνούσαν διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου. Όταν έκανα την μαγνητική, ανέμενα τα αποτελέσματα και ήμουν κάπως νευρικός και ανήσυχος. Είμαι της άποψης πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και προσπαθούσα να προετοιμάσω τον εαυτό μου να ακούσει ακόμη και το χειρότερο σενάριο. Η αγωνία στο κατακόρυφο και εγώ έτοιμος να ακούσω τα... πάντα.

Ευτυχώς, όμως, γλίτωσα τα χειρότερα, καθώς υπήρχε φόβος να χάσω το υπόλοιπο της σεζόν. Στάθηκα, λοιπόν, τυχερός μέσα στην ατυχία μου, ο τραυματισμός μου δεν ήταν σοβαρός και τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου και φυσικά τα μέλη της ομάδας μας, ηρεμήσαμε και χαρήκαμε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Στεναχωρέθηκα που χτύπησα και αισθάνομαι αρκετά άτυχος που τραυματίστηκα λίγο πριν το τέλος του αγώνα με την Ρεάλ, σε μία φάση που δεν έδειχνε πως θα μπορούσα να χτυπήσω. Ευτυχώς, όμως, γλίτωσα τα χειρότερα, βλέπω την θετική πλευρά και ετοιμάζομαι σιγά-σιγά για την επιστροφή μου.

Αισθάνομαι άτυχος και γιατί είναι κακή η χρονική στιγμή που τραυματίστηκα. Θα χάσω μέρος των playoffs και αυτό με πληγώνει, γιατί ήθελα να παρουσιαστώ πανέτοιμος στην προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στα Final Four. Ήθελα να βοηθήσω τον Ολυμπιακό σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο, γιατί όλα τα παιδιά στην ομάδα "διψάμε" να επαναφέρουμε την ομάδα μας στις κορυφαίες της Ευρώπης. Ελπίζω να καταφέρω να παίξω σε ένα από αυτά τα ματς. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και ξέρω πως ο καθένας θα βάλει τα δυνατά του από εδώ και πέρα, όπως ήδη κάνουν.

Για να σας είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πότε ακριβώς θα επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Ενδεχομένως σε περίπου έναν μήνα, αλλά θα φανεί στην πορεία. Αυτή την στιγμή, το σημαντικό είναι να ξεκουραστεί το πόδι μου και να ακολουθήσω σωστή αποθεραπεία με πειθαρχία για να αναρρώσει το τραύμα μου. Χρειάζεται προσοχή ο τραυματισμός μου και το σημαντικό είναι να γίνει σωστή δουλειά, με προσοχή, χωρίς βιασύνη, για να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση όντας 100% υγιής. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, για να μην εμφανιστεί στο μέλλον πρόβλημα.

Εύχομαι στου συμπαίκτες μου καλή τύχη κόντρα στην Εφές. Διαθέτει μία καλή ομάδα, με αξιόλογους παίκτες. Έχουν αθλητικότητα, είναι καλοί στα ριμπάουντ, τους αρέσει να τρέχουν και αν βρουν ρυθμό γίνονται επικίνδυνοι. Ενδεχομένως να τους συναντήσουμε και στα playoffs, οπότε θα είναι και ένα καλό τεστ για εμάς ενόψει των προημιτελικών. Εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά εμείς πήγαμε στην Κωνσταντινούπολη για την νίκη. Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς.

Θα ήθελα και μέσω του blog να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας, για τα καλά σας λόγια, για τα μηνύματα σας, για την στήριξη σας. Όχι μόνο τους φίλαθλους του Ολυμπιακού, αλλά και των άλλων ομάδων, οι οποίοι μου ευχήθηκαν να επιστρέψω υγιής, ελπίζοντας να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός μου. Ήταν συγκινητικό και σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Αυτή την αγάπη που ένιωσα σε μία τόσο δύσκολη στιγμή για εμένα, είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Και τώρα δουλειά! Αποθεραπεία και θα βάλω τα δυνατά μου για να επιστρέψω πίσω περισσότερο δυνατός από ποτέ, για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Να είστε καλά παιδιά, θα τα πούμε σύντομα, Ματ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ