EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Η πιο δύσκολη σεζόν της ζωής μου"

Λοτζέσκι: "Η πιο δύσκολη σεζόν της ζωής μου"
Λοτζέσκι INTIME SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι γράφει στο Euroleague Greece για την κατάσταση της υγείας του, τονίζοντας πως φέτος είναι η πιο δύσκολη σεζόν της ζωής του, αλλά και για το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

"Καλησπέρα παιδιά

Αυτό είναι το νέο μου blog στο Euroleague Greeceκαι στο Sport24.gr.

Για ακόμη μία φορά η κακοτυχία μου χτύπησε την πόρτα. Προσπαθώ όμως να μένω ψύχραιμος και να αντιμετωπίζω με θετικό τρόπο τα όσα προβλήματα μου παρουσιάζονται συνεχώς το τελευταίο διάστημα. Προσπαθώ να μην απογοητεύομαι.

Τον Δεκέμβρη ο τραυματισμός μου με την θλάση, στη συνέχεια το πρόβλημα μεγάλωσε και πάνω που επέστρεψα, ύστερα από 1,5 μήνα απουσίας περίπου, αισθανόμενος γερός και δυνατός, παίζοντας και καλό μπάσκετ, ήρθε ένα νέο πρόβλημα με την ιογενή λοίμωξη που αντιμετωπίζω. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσω.

Τις προηγούμενες μέρες αισθανόμουν ατονία, ένιωθα χάλια και δεν είχα καθόλου δυνάμεις, ούτε καν να σηκωθώ από το κρεβάτι δεν μπορούσα. Η κατάσταση μου, μέρα με την μέρα, παρουσιάζει βελτίωση, είμαι κάπως καλύτερα, έχω μεγαλύτερη ενέργεια ώστε να κάνω κάποια πράγματα, αλλά δεν είμαι ακόμη στον επιθυμητό βαθμό καλά ώστε να επιστρέψω στις προπονήσεις της ομάδας.

Σιχαίνομαι να χάνω παιχνίδια της ομάδας μας. Αγαπάω το μπάσκετ, αγαπάω αυτή την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και θα ήθελα πάρα πολύ αυτή την στιγμή να ήμουν μαζί τους στην Βαρκελώνη για να τους βοηθήσω σε αυτό το σημαντικό ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Δυστυχώς δεν μπορώ και αυτό που θέλω είναι να αναρρώσω όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να ξεκινήσω να μπαίνω και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων και άντε πάλι από την αρχή να αποκτήσω καλή φυσική κατάσταση, άντε πάλι από την αρχή να βρω τον ρυθμό μου.

Ποτέ άλλοτε στην καριέρα μου μου δεν είχα αντιμετωπίσει τόσα πολλά μαζεμένα προβλήματα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Είναι η πιο δύσκολη σεζόν της ζωής μου! Δεν χάνω όμως την πίστη μου, θα παλέψω, θα δουλέψω ακόμη περισσότερο και θα επιστρέψω υγιής και δυνατός για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό.

Αυτές οι μέρες είναι κάπως βαρετές για εμένα, γιατί ουσιαστικά δεν κάνω τίποτα και μένω κυρίως στο σπίτι, ξαπλωμένος, γιατί οι γιατροί μου έχουν τονίσει πως είναι σημαντικό να ξεκουράζομαι, ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή, ώστε να αναρρώσω. Κάνω ό,τι μου πουν ώστε να πάνε καλά τα πράγματα και να επιστρέψω στην ομάδα μας. Έχω και την οικογένεια μου δίπλα μου, που με βοηθάνε, όπως και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Περνάω την ώρα μου σπίτι, βλέποντας αρκετές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, ενώ παρακολουθώ και διάφορα σόου, αλλά και πολλά σπορ, είτε μπάσκετ, είτε ποδόσφαιρο, για να περνάει η ώρα. Μου λείπει το μπάσκετ και η αγωνιστική δράση με τον Ολυμπιακό.

Ξέρω πως ο κόσμος ρωτάει πως είναι η κατάσταση της υγείας μου, αλλά και πότε θα επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Η ενημέρωση που έχω είναι ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία που θα επιστρέψω στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Πολλά θα εξαρτηθούν από την βελτίωση που θα παρουσιάσει η υγεία μου μέσα στις επόμενες μέρες. Είναι δεδομένο πως θα παραμείνω εκτός και την ερχόμενη εβδομάδα και όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσω και από την αναμέτρηση κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ.

Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά στην Βαρκελώνη και τους εύχομαι ολόψυχα να επιστρέψουν στην Ελλάδα με μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Μπαρτσελόνα, όπως κάναμε πέρσι στα playoffs της Euroleague. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, έχουμε την ομάδα, αλλά και τις προσωπικότητες των παικτών ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε σεβασμό στην Μπαρτσελόνα, είναι σπουδαία ομάδα, αλλά το ίδιο ισχύει και για εμάς. Μετράμε 4 σερί νίκες απέναντι τους, τους νικήσαμε 3 σερί φορές πέρσι, ενώ φέτος τους νικήσαμε και πάλι στο ΣΕΦ. Ξέρουμε, λοιπόν, τι πρέπει να κάνουμε ώστε να τους νικήσουμε και πάλι. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι.

Για να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη θα πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ. Θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και να βρούμε λύσεις στην επίθεση στο σετ-παιχνίδι. Θα πρέπει να λειτουργήσουμε ενωμένοι στο παρκέ και να παίξουμε με αυτοπεποίθηση, αλλά και με αγωνιστικό θράσος. Νομίζω πως "κλειδί" του παιχνιδιού για εμάς θα είναι η καλή άμυνα μας απέναντι στα πικ-εν-ρολ τους.

Αυτά παιδιά, θα τα πούμε και πάλι σύντομα, να προσέχετε, Ματ"

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ