EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Επιστρέφω!"

Λοτζέσκι: "Επιστρέφω!"

Ο Ματ Λοτζέσκι γράφει στο blog του στο Euroleague Greece για το παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, αναφέρεται στον Λαφαγιέτ και μιλάει για τις οικογένειες του, εντός και εκτός παρκέ.

"Καλησπέρα παιδιά!

Αυτό είναι το νέο μου blog στο Euroleague Greeceκαι στο Sport24.gr.

Επόμενος μας αντίπαλος είναι η Αρμάνι Μιλάνο στο γήπεδο μας. Για να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να μπούμε στο ματς συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, λειτουργώντας με προσήλωση στο πλάνο μας. Αυτό που γνωρίζουμε για εκείνους είναι ότι τους αρέσει να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο και να σκοράρουν στον αιφνιδιασμό. Παίζουν γρήγορα, οπότε θα πρέπει να τους σταματήσουμε και να επιβραδύνουμε τον ρυθμό τους στην επίθεση, παίζοντας την καλή μας άμυνα.

Όπως ξέρετε, είχα ένα μικρό πρόβλημα στον αχίλλειο, με αποτέλεσμα να μείνω εκτός για κάποιες μέρες, αλλά έχω ξεπεράσει τον συγκεκριμένο τραυματισμό μου. Βέβαια, μου προέκυψε ένας άλλος μικρός τραυματισμός στο πόδι, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και όλα δείχνουν πως θα παίξω κόντρα στην Αρμάνι. Νιώθω καλά.

Η αλήθεια είναι ότι στα παιχνίδια που έμεινα εκτός μου έλειψε το μπάσκετ. Νιώθω άσχημα όταν δεν παίζω και είναι το χειρότερο μου να βρίσκομαι εκτός αποστολής, μη μπορώντας να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Πέρα από αυτό, μου είναι εντελώς βαρετό να μην μπορώ να προπονηθώ μαζί με την ομάδα, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα μόνος μου. Μου είναι βαρετό να κάθομαι στην καρέκλα και να μην κάνω τίποτα. Θέλω να παίζω και να είμαι ενεργός. Πάει αυτό όμως, πέρασε, επιστρέφω!

Στο παιχνίδι μας στο ΣΕΦ θα επιστρέψει στα μέρη μας ένας πρώην συμπαίκτης μου, ο Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο οποίος ήταν στην ομάδα μας πέρσι. Ανυπομονώ να τον συναντήσω και πάλι. Ζήσαμε μία εξαιρετική σεζόν μαζί πέρσι στον Ολυμπιακό, κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα και φτάσαμε μέχρι και τον τελικό του Final-Four. Μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο πέρσι στα ταξίδια της ομάδας, κάναμε παρέα, ταιριάξαμε σαν άνθρωποι και τον θεωρώ φίλο.

Στον ελεύθερο μου χρόνο κάνω τα συνηθισμένα, αυτά που ξέρετε. Αυτές τις μέρες τις έχω περάσει κυρίως στο σπίτι. Είχαμε και μία όμορφη βραδιά πριν λίγες μέρες. Γιορτάσαμε στο σπίτι μας την ημέρα των ευχαριστιών. Πρόκειται για μία αμερικάνικη παραδοσιακή γιορτή. Για ένατη σερί χρονιά την γιορτάζω μακριά από το σπίτι μου, μακριά από την πατρίδα μου, αλλά έχω συνηθίσει.

Πέρασα όμως πολύ όμορφα, έχοντας δίπλα μου τόσο την οικογένεια μου, την γυναίκα και τα τρία παιδιά μου, όσο και την "οικογένεια μου" μέσα στο γήπεδο, δηλαδή τους συμπαίκτες μου και τους δικούς τους ανθρώπους. Νομίζω είδατε και την σχετική φωτογραφία που βγάλαμε. Είμαστε ενωμένοι και το κλίμα μεταξύ μας είναι εξαιρετικό.

Να είστε καλά παιδιά, θα τα πούμε σύντομα, Ματ".

Λοτζέσκι: "Επιστρέφω!"
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ