EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Χαρούμενοι για τη νίκη στο 500ό"

Σφαιρόπουλος: "Χαρούμενοι για τη νίκη στο 500ό"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, όμως η σημασία της νίκης και η επιθετική παραγωγικότητα του δευτέρου ημιχρόνου κάνουν ευτυχή τον Έλληνα τεχνικό.

Ξεκινώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε: " Είναι μία πολύ σημαντική νίκη γιατί μετά τη διακοπή του ΤΟΡ 16 είναι σαν να ξεκινάς από την αρχή. Συνήθως οι ομάδες που τα έχουν πάει καλά, έχουν την πίεση για να πάρουν τη νίκη. Το είδαμε περίτρανα στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου μας και γι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντική η νίκη μας. Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Χάσαμε κάποια σουτ. Ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Μάλαγα που είναι πρώτη στην Ισπανία. Βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια, είχαμε καθαρό μυαλό και πιστεύω δικαιούμασταν τη νίκη, καθώς σκοράραμε 48 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε χαρούμενοι γιατί πήραμε τη νίκη στο 500ο παιχνίδι της ομάδας στην Euroleague και τιμήθηκαν παίκτες από το παρελθόν γιατί όποιος ξεχνάει την ιστορία του δεν μπορεί να θεωρείται μεγάλη ομάδα", συνεχίζοντας ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Μπρεντ Πέτγουεϊ τονίζοντας ότι " μπήκε και βγήκε ο ώμος του. Αύριο (28/2) θα κάνει μαγνητική και θα δούμε πόσες μέρες θα μείνει εκτός. Κάποιοι αθλητές μένουν για καιρό, όμως επειδή το παθαίνει συχνά ίσως μείνει για λιγότερο. Θα δούμε. Εκτός του Πέτγουεϊ οι Χάντερ, Πρίντεζης και Τσαϊρέλης είχαν στομαχικές διαταραχές. Σημαντικό σημείο ήταν η είσοδος του Τσαϊρέλη. Δεν έχει μπει στην ομάδα, όμως είναι θετικό η ενέργεια που έβγαλε στο παιχνίδι και ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει στο μέλλον".

Από την πλευρά των παικτών ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την "ερυθρόλευκη" φανέλα τόνισε: " Η πρώτη εμπειρία ήταν ό,τι το καλύτερο. Είχα άγχος στην αρχή αλλά οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να το ξεπεράσω. Δεν έχω μπει ακόμα 100% σε ρυθμό. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήταν τραυματίες κι έσφιξαν τα δόντια για να βοηθήσουν. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε άγχος γιατί έπρεπε να πάρουμε το ματς. Είμαστε στη μέση ενός πολέμου, έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και κοιτάμε καθένα ξεχωριστά".

Διαβάστε τις δηλώσεις του Παναγιώτη Αγγελόπουλου

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ