EUROLEAGUE

Τιλί: "Έτοιμος να επιστρέψω"

Τιλί: "Έτοιμος να επιστρέψω"
EUROKINISSI

Ο Κιμ Τιλί είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση και δεν έκρυψε την θέλησή του να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να νικήσει την Βαλένθια (22/2, 21:00) στην 23η "στροφή" της EuroLeague.

Ο Κιμ Τιλί θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βαλένθια (22/2, 21:00) στο ΣΕΦ για την 23η αγωνιστική της EuroLeague και ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ δεν έκρυψε πως νιώθει έτοιμος για να πατήσει και πάλι παρκέ.

"Ήταν η πρώτη φορά που έμεινα τόσο καιρό έξω. Μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες κατάλαβα πως πρέπει να δουλέψω πολύ καλά για να επιστρέψω. Βελτίωσα την σωματική μου κατάσταση. Πλέον είμαι υγιής κι έτοιμος να επιστρέψω και να βοηθήσω", τόνισε ο Κιμ Τιλί στο περιθώριο της ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ενόψει του αγώνα με την Βαλένθια.

Επίσης, o Γάλλος πάουερ φόργουορντ ρωτήθηκε για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να αφήσει πίσω την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: "Πρέπει να προχωρήσουμε και να μάθουμε από τα λάθη μας. Ο τελικός Κυπέλλου ανήκει στο παρελθόν. Ήταν ένα μεγάλο λάθος, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε και με τον κόσμο στο πλευρό μας να παίρνουμε νίκες ως το τέλος της σεζόν".

ΟΥΙΛΤΖΕΡ: "ΣΚΛΗΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ"

Τιλί: "Έτοιμος να επιστρέψω"
EUROKINISSI

Ο Κάιλ Ουίλτζερ από την πλευρά του ανέφερε πως "πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρή άμυνα, όμως, θα πρέπει να βελτιωθούμε και στην επίθεση. Σκοράρουν πολύ και πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα", ερωτηθείς για το αν πιστεύει πως η ομάδα του θα πάρει το πλεονέκτημα έδρας, αν επικρατήσει στα πέντε εντός έδρας παιχνίδια,απάντησε πως "είναι αλήθεια πως αν κερδίσουμε και τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια λογικά θα αποκτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ