EUROLEAGUE

"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι"

"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι"

Μπάγερν Μονάχου και Αρμάνι Μιλάνο διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ της Παρασκευής σε ένα do-or-die παιχνίδι για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι. Διαβάστε τις δηλώσεις των προπονητών.

"Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά"

Τη πρώτη της νίκη στη Euroleague αναζητά η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Παρασκευής (31/10, 21:45) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι μετά από δύο σερί ήττες -από την Φενέρμπαχτσε και την Μπαρτσελόνα- θέλει οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα για να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Από την άλλη η Μπάγερν θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις μετά και από τη νίκη της απέναντι στον Παναθηναϊκό.

"Το παιχνίδι στο Μόναχο, θα είναι πολύ δύσκολο, κυρίως επειδή ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλός. Τη προηγούμενη σεζόν κατάφεραν να φτάσουν πολύ κοντά στα πλέι-οφ και φέτος υπέγραψαν εκ νέου με το ίδιο προπονητικό τιμ και με πολλούς παίκτες. Στα δύο πρώτα παιχνίδια έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, γι αυτό και θα είναι πολύ δύσκολο να τους ανταγωνιστούμε σε μια μάχη do-or-die. Γνωρίζουμε όμως πως αν κερδίσουμε θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο Top-16" ήταν τα λόγια του Λούκα Μπάνκι.

Από πλευράς παικτών ο Σαμάρντο Σάμουελς δήλωσε: " Πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο μας και να πάρουμε τη νίκη στο Μιλάνο. Θα είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε υπομονετικοί και να δουλέψουμε όπως πρέπει γιατί μόνο έτσι θα φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε".

"Να έχουμε ρυθμό"

Από την άλλη ο προπονητής της γερμανικής ομάδας Σβέτισλαβ Πέσιτς δήλωσε: " Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μία πολύ καλά προπονημένη ομάδα. Παίζουν μπάσκετ ομαδικά και είναι καλοί τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να βρούμε ρυθμό στην επίθεση από την πρώτη στιγμή. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Ενώ ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς από πλευράς παικτών δήλωσε: " Η Αρμάνι έχει μία πολύ καλή ομάδα, αν και δεν έχουν δώσει ακόμη το καλύτερο της εαυτό. Θα γίνονται καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, οπότε είμαστε πολύ τυχεροί που τους αντιμετωπίζουμε εντός έδρας σε αυτό το χρονικό διάστημα της σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ