EUROLEAGUE

Τέλος ο Μπάουερμαν από τη Λιέτουβος

Τέλος ο Μπάουερμαν από τη Λιέτουβος

Ο Ντιρκ Μπάουερμαν αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Λιέτουβος και θα αντικατασταθεί προσωρινά από τον Νταίνιους Αντομάιτις

Ο Ντιρκ Μπάουερμαν δεν είναι πια ο προπονητής της Λιέτουβος Ρίτας, καθώς η διοίκηση της ομάδας τον απέλυσε, επικαλούμενη πως έπρεπε να προβεί σε αλλαγές.

Ο πρόεδρος της λιθουανικής ομάδας, κ. Βαϊνάουσκας σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως η διοίκηση έκανε πολλή υπομονή, αλλά αποφάσισε να προβεί σε αυτή την απόλυση καθώς δεν μπορούσε να περιμένει κάτι άλλο.

"Είμαστε ευγνώμονες στον κ. Μπάουερμαν καθώς την περασμένη σεζόν έφερε την ομάδα μέχρι τους τελικούς και φέτος την οδήγησε στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Πλέον, όμως η ομάδα δεν έχει καλά αποτελέσματα. Δείξαμε μεγάλη υπομονή, πιστεύοντας ότι η κατάσταση θα αλλάξει", σχολίασε ο πρόεδρος της Λιέτουβος και συνέχισε:

"Πλέον, τόσο εμείς όσο και ο κόσμος δεν πιστεύουμε ότι έχουμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο και οι αλλαγές είναι απαραίτητες. Άφησε το αποτύπωμα του στην ομάδα και θέλουμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία".

Να υπενθυμίσουμε ότι είχε αναλάβει την Λιέτουβος, τον περασμένο Μάρτιο, ενώ οι Λιθουανοί αποκλείστηκαν και μαθηματικά από το TOP-16 της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ