EUROLEAGUE

Συνεργασία Euroleague και Emporio Armani

Συνεργασία Euroleague και Emporio Armani

Μια νέα μεγάλη συμφωνία ολοκλήρωσε η Euroleague, με την Emporio Armani να γίνεται παγκόμιος εταίρος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Η Euroleague δεν κοιτάζει μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και σε αυτό του marketing. Έτσι, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Emporio Armani, εταιρία η οποία θα είναι παγκόσμιος εταίρος της.

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας το σήμα της EA7 θα ενσωματωθεί σε αυτό της Euroleague μέχρι το τέλος της σεζόν και όχι μόνο, ενώ θα υπάρξουν και σχέδια για την προώθηση της συμφωνία αυτής.

Η Emporio Armani ενώθηκε με την Euroleague για τις ανάγκες του Final Four πριν από μέρικούς μήνες, το οποίο διεξήχθη στο Μιλάνο. Το event αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει στην ιστορία της πόλης. Η περιοχή "Armani Junior Hoops" ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά του Final Four Fan Zone, το οποίο έλαβε χώρα στην Piaza Duomo.

"Όλος ο κόσμος αναγνωρίζει την Giorgio Armani SpA ως ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα στη μόδα και στον πολιτιστικό τομέα", δήλωσε αρχικά ο Ρόσερ Κουεράλτο, Γενικός Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, για να προσθέσει "Εμείς στην Euroleague ξέρουμε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από τη φινέτσα της Armani να θαυμάζουμε, αφού μοιραστήκαμε στο Μιλάνο σημαντικές στιγμές που άγγιξαν τις ζωές των παιδιών και των απόρων της κοινότητας. Το να έχουμε το όνομα της Armani μαζί μας για το Final Four είναι απλά μια τιμή".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ