EUROLEAGUE

Στο ΣΕΦ για το 2Χ2

Στο ΣΕΦ για το 2Χ2
INTIME SPORTS

Την πρώτη του φετινή... παράσταση μπροστά στο κοινό του θα δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Λαμποράλ Κούτσα (21:30) στο ΣΕΦ. Στόχος των παικτών του Μίλαν Τόμιτς δεν είναι άλλος από τη νίκη, που θα φέρει ηρεμία στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.

Την ευκαιρία να ανακτήσει ηρεμία έχει το βράδυ της Παρασκευής (24/10, 21:30) ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τη Λαμποράλ Κούτσα, για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Euroleague. Όλοι στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο σκέφτονται τη νίκη, ώστε να μην πάει στράφι το διπλό στη Βαλένθια την περασμένη εβδομάδα.

Η εβδομάδα που κύλησε δεν ήταν και η καλύτερη για τον Ολυμπιακό. Η ήττα -και κυρίως η εμφάνιση- απέναντι στη Νέα Κηφισιά έφεραν προβληματισμό, ενώ τα πράγματα έγιναν χειρότερα, μετά και το θέμα του προπονητή. Ο Μίλαν Τόμιτς, ωστόσο, δεν πτοήθηκε και μέσω της συνέντευξης Τύπου, έδωσε το σύνθημα ενόψει Λαμποράλ.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος, μέσω του blog του εστίασε στην καλή άμυνα και στο τρανζίσιον παιχνίδι.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα βρεθούν απέναντι σε έναν... παλιό γνώριμο. Ο λόγος για τον Ντορόν Πέρκινς, ο οποίος φοράει τη φανέλα των Βάσκων. Μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα αποδυτήρια της ομάδας, χαιρετίζοντας τους πρώην συμπαίκτες του. Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Οθέλο Χάντερ με τον Μάρκο Κρέσπι. Οι δυο τους, άλλωστε, συνυπήρξαν την περσινή σεζόν στη Σιένα.

Παράλληλα, δείτε μερικά από τα ενδιαφέροντα στοιχεία της αποψινής αναμέτρησης των ομάδων, όπως καταγράφηκαν στο preview της αναμέτρησης.

Οι Βάσκοι από την πλευρά τους έχουν εστιάσει την προσοχή τους στον Βασίλη Σπανούλη. Αυτό τόνισε ο βασικός play maker της ομάδας, Τόμας Ερτέλ, ο οποίος μίλησε στο Euroleague Greece για το παιχνίδι, αναλύοντας παράλληλα, το πλάνο της ομάδας του.

Στόχος του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι ο Τόμας Ερτέλ και πώς θα μπορέσουν να τον σταματήσουν, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος μίλησε στο Euroleague Greece για τη αντίπαλο των "ερυθρολεύκων'.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ