EUROLEAGUE

Σε ρυθμούς regular season και οι διαιτητές της EuroLeague

Σε ρυθμούς regular season και οι διαιτητές της EuroLeague

Έτοιμοι για την περίοδο 2017-18 είναι οι διαιτητές της EuroLeague, που συναντήθηκαν στο Βελιγράδι για το 26ο Σεμινάριο Διαιτησίας της διοργάνωσης.

Λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν 2017-18, οι διαιτητές της EuroLeague αφιέρωσαν το σαββατοκύριακό τους για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να συζητήσουν τους τρόπους που θα κάνουν τη διοργάνωση ακόμη πιο ελκυστική στο κοινό. Το 26ο σεμινάριο των ρέφερι της EuroLeague διεξήχθη στο Βελιγράδι, με 65 συμμετέχοντες και 12 που είχαν τον ρόλο του... δασκάλου, ενώ στο κοινό βρισκόταν και ο David Blatt, προπονητής της Νταρουσάφακα που θα συμμετάσχει φέτος στο EuroCup.

Από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής, οι διαιτητές έκαναν γραπτά τεστ, αλλά και μερικά φυσικής κατάστασης, συζήτησαν μεταξύ τους και έδωσαν έμφαση στο νέο status σχετικά με τις παραβάσεις των βημάτων που θα αλλάξουν από την 1η Οκτώβρη. Το σεμινάριο έγινε στο Metropole Palace του Βελιγραδίου, στο οποίο θα διεξαχθεί στο φινάλε της σεζόν το Final Four, ελπίζουμε με τη συμμετοχή των δυο ελληνικών ομάδων, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ