EUROLEAGUE

Preview: Τουρόφ - Φενέρμπαχτσε

Preview: Τουρόφ - Φενέρμπαχτσε

Η Τουρόφ υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας της στη διοργάνωση.

Μετά τον πρώτο αγώνα της ιστορίας της στη Euroleague, η Τουρόφ ετοιμάζεται για την πρώτη εντός έδρας δοκιμασία της στη διοργάνωση. Αυτή τη φορά κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι, που είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν θέλουν να... μπλέξουν απέναντι στους Πολωνούς που είναι μεν άπειροι, αλλά απέναντι στον Παναθηναϊκό έδειξαν πως μπορούν να κάνουν ζημιές.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Τουρόφ

- Ο Νεμάνι Γιάραμαζ ήταν συμπαίκτης με τον Γιαν Βέσελι και τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στην Παρτίαν. Οι τρεις τους συνυπήρξαν στην ομάδα το 2011, χρονιά στην οποία οι Σέρβοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την αδριατική λίγκα.

- Ο Μάρντι Κόλινς έκανε ρεκόρ καριέρας στη Euroleague με τους 23 πόντους που σημείωσε απέναντι στον Παναθηναϊκό πριν μια εβδομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ χρειάστηκε να αγωνιστεί σε δεκατρία παιχνίδια πέρσι με τον Ολυμπιακό για να σημειώσει συνολικά 23 πόντους.

Φενέρμπαχτσε

- Η Φενέρμπαχτσε μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες απέναντι σε πολωνικές ομάδες. Την τελευταία φορά που αντιμετώπισε ομάδα από αυτή τη χώρα ήταν το 2003, όταν κέρδισε τη Σλασκ με 79-70. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει την Τουρόφ.

- Ο Ρίκι Χίκμαν έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που αγωνίστηκε στη Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ