EUROLEAGUE

Preview: Αρμάνι Μιλάνο - Μπαρτσελόνα

Preview: Αρμάνι Μιλάνο - Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στην Ιταλία για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (23/10, 22:00) με μοναδικό σκοπό να κάνει βήμα πρωτιάς στον τρίτο όμιλο.

Την πρώτη της νίκη στη φετινή Euroleague ψάχνει η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα (23/10, 22:00), στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Οι Ιταλοί θέλουν να συνδυάσουν τη μονομαχία με τους Καταλανούς με νίκη που θα τους διατηρήσει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν το "διπλό" που θα τους μετατρέψει από τώρα σε φαβορί για την κατάληψη της κορυφής του ομίλου.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Αρμάνι Μιλάνο

- Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε οδήγησε την Αρμάνι Μιλάνο σε νίκη με 91-63 στην περσινή Euroleague, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Ο Ιταλός γκαρντ/φόργουορντ σημείωσε 24 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ, έχοντας 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

- Ακόμη, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων στα τελευταία πέντε παιχνίδια που αγωνίστηκε στη Euroleague.

- Ο Τρέντον Μίτσαμ έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο στα τελευταία εφτά παιχνίδια, ενώ ήταν συμπαίκτης με τον ΝτεΣον Τόμας στη Ναντέρ, την περσινή αγωνιστική περίοδο.

- Ο Ντέιβιντ Μος έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα τρίποντο στους τελευταίους πέντε αγώνες που έχει παίξει.

Μπαρτσελόνα

- Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μετρά 22 συνεχόμενες εύστοχες βολές.

Ο Τζάστιν Ντόλμαν έχει πετύχει 11 συνεχόμενες βολές στη Euroleague.

- Ο Ματσέι Λάμπε μετράει 15 συνεχόμενες εύστοχες βολές.

- Ο Τιμπόρ Πλάις ήταν ασταμάτητος σε αγώνα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, πέρσι. Αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα, σκόραρε 30 πόντους (με 10/14 σουτ), μάζεψε 13 ριμπάουντ, καταγράφοντας career highs και στις δύο κατηγορίες. Είχε ακόμη 2 κοψίματα και κέρδισε 10 φάουλ, πιάνοντας 43 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Η ομάδα του ηττήθηκε με 83-65.

- Ο Μπραντ Όλεσον έκανε ρεκόρ καριέρας με τους 17 πόντους που πέτυχε πέρσι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Είχε 3/7 τρίποντα, βοηθώντας τη Μπαρτσελόνα να κερδίσει με 80-70 στο Top 16.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ