EUROLEAGUE

Preview: Ζαλγκίρις Κάουνας - Σάσαρι

Preview: Ζαλγκίρις Κάουνας - Σάσαρι

Το βράδυ της Παρασκευής (19.45) η Ζαλγκίρις υποδέχεται την αδιάφορη Σάσαρι και θέλει νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης

Νίκη για να μην εξαρτάται από το αποτέλεσμα του αγώνα Νίζνι - Ούνικς θέλει η Ζαλγκίρις που υποδέχεται την Παρασκευή (19.45) την ήδη αποκλεισμένη Σάσαρι. Οι Λιθουανοί με νίκη προκρίνονται στο ΤΟΡ 16, ενώ με ήττα θα θέλουν νίκη της Νίζνι προκειμένου να μην κάνουν παρέα στην Σάσαρι εκτός συνέχειας.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Ζαλγκίρις Κάουνας

Η Ζαλγκίρις είναι η ομάδα που σκοράρει τους λιγότερους πόντους, καθώς σημειώνει κατά μέσο όρο 70.4 πόντους ανά παιχνίδι.

Ο Τζέιμς Άντερσον έχει σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων με τουλάχιστον τρίποντο στις 6 τελευταίες εμφανίσεις του στον θεσμό.

Ο Ρομπέρτας Γιαφτόκας χρειάζεται 6 πόντους ακόμα για να φτάσει τους 1000 στην καριέρα του στην Euroleague.

Ο Παούλιους Γιανκούνας χρειάζεται 1 επιθετικό ριμπάουντ για να φτάσει τον θρύλο του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ, στην τέταρτη θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας. Ο Γιανκούνας μπαίνει στο παιχνίδι αυτής της εβδομάδας με 347 επιθετικά ριμπάουντ.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους μετρά εννιά συνεχόμενες εύστοχες βολές.

Σάσαρι

Η Σάσαρι προηγείται στην κατηγορία των σουτ τριών πόντων (29,3 προσπάθειες ανά αγώνα) και στα κλεψίματα (10.9 ανά αγώνα), ενώ είναι δεύτερη στα επιθετικά ριμπάουντ (13,4 ανά αγώνα).

Ο Ντέιβιντ Λόγκαν έχει ευστοχήσει τουλάχιστον σε ένα τρίποντο σε 11 συνεχόμενα παιχνίδια και στα 28 από τα τελευταία 29 παιχνίδια του στην διοργάνωση,

Ο Ντέιβιντ Λόγκαν έχει ισοφαρίσει την καλύτερη επίδοση της καριέρας του με 8 ασίστ απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας τη σεζόν 2009-10. Σκόραρε, επίσης, 20 πόντους και ηγήθηκε της τότε ομάδας του, Πρόκομ, στη νίκη με 89-65.

Ο Ράκιν Σάντερ έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων στα τελευταία 10 παιχνίδια του. Παράλληλα έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο σε έξι συνεχόμενα ματς, ενώ προηγείται στην κατηγορία των φάουλ κάνοντας περίπου 4 ανά αγώνα.

Ο Σέιν Λαουάλ είναι στην κορυφή της λίστας στα επιθετικά ριμπάουντ, έχοντας 4.2 ανά αγώνα, ενώ έχει κάνει μία τάπα, τουλάχιστον, σε 7 συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Τζεφ Μπρουκς έχει καταγράψει ένα κλέψιμο, τουλάχιστον, σε 9 συνεχόμενα παιχνίδια.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ