EUROLEAGUE

Preview: Νεπτούνας - Λαμποράλ Κούτσα

Preview: Νεπτούνας - Λαμποράλ Κούτσα

Η Νεπτούνας υποδέχεται την Πέμπτη (19.00) στην Λιθουανία την Λαμποράλ Κούτσα σε ένα καθοριστικό για τη συνέχεια παιχνίδι.

Με τις Νεπτούνας και Λαμποράλ Κούτσα να έχουν ρεκόρ 2-3 η αναμέτρηση τους το απόγευμα (19.00) της Πέμπτης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα δώσει προβάδισμα πρόκρισης στον νικητή. Τα άσχημα νέα για τους Ισπανούς είναι ότι πλέον δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Λαμόντ Χάμιλτον, ο οποίος τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Νεπτούνας

Η Νεπτούνας βρίσκεται στην προτελευταία θέση της λίστας με τις κομμένες επιθέσεις από μπλοκ. Έχει δεχτεί 5 "στοπ" σε 5 παιχνίδια.

Ο Ντονάτας Ζάβατσκας έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 5 συνεχόμενα παιχνίδια και σε 9 από τα τελευταία 10 που έχει δώσει στην Euroleague.

Ο Μουσταφά Σακούρ αγωνιζόταν στην Λαμποράλ τη σεζόν 2008-09 και ήταν συμπαίκτης με τον Σαν Εμετέριο.

Λαμποράλ Κούτσα

Δύο πρώην αστέρες της Λαμποράλ Κούτσα προέρχονταν από την Κλαΐπέδα. Πιο συγκεκριμένα οι Άρβιντας Ματσιγιάουσκας και Σαούλιους Στομπέργκας προέρχονταν από την λιθουανική ομάδα.

Ο Τόμας Ερτέλ με 7.5 ασίστ ανά παιχνίδι είναι στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας της διοργάνωσης.

Ο Φαμπιέν Κοσέρ έχει πετύχει 19 συνεχόμενες βολές στα παιχνίδια του στην Euroleague.

Ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο στα 13 από τα τελευταία 14 ματς που έχει δώσει στην Euroleague.

Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την προηγούμενη εβδομάδα ο Ερτέλ έκανε νταμπλ - νταμπλ με 13 πόντους και 10 ασίστ, ενώ ο Ντέιβις Μπερτάνς έκανε ρεκόρ καριέρας με τους 20 πόντους που σημείωσε.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ