EUROLEAGUE

Preview: Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις Κάουνας

Preview: Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις Κάουνας

Η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει την Παρασκευή (21.45) την Ζαλγκίρις με στόχο να υπερασπιστεί την έδρα της για τρίτο παιχνίδι στο ΤΟΡ 16.

Η Μπαρτσελόνα αγνοεί μέχρι τώρα τις εκτός έδρας νίκες στο ΤΟΡ 16 κι έτσι θα πρέπει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι να παίρνει το ροζ φύλλο. Μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα οι "μπλαουγκράνα" παίζουν και πάλι εντός φιλοξενώντας την Παρασκευή (21.45) την Ζαλγκίρις. Οι Λιθουανοί ψάχνουν εναγωνίως να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να διπλασιάσουν τις νίκες της.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Μπαρτσελόνα

Ο Άντε Τόμιτς θέλει 4 μπλοκ για να φτάσει τα 100 στη διοργάνωση. Παράλληλα στο rating μετρά διψήφιο αριθμό μονάδων στις 12 τελευταίες εμφανίσεις του στην Euroleague.

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας θέλει μία ασίστ για να φτάσει τις 100.

Ο Μπραντ Όλεσον μετρά 18 συνεχόμενες ελεύθερες βολές.

Ο Τζάστιν Ντόελμαν έχει τουλάχιστον 1 κλέψιμο στα τελευταία 8 παιχνίδια στην Euroleague.

Ο Μάριο Χεζόνια έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο στα 7 από τα τελευταία 8 ματς που έχει δώσει στην Euroleague.

Ζαλγκίρις Κάουνας

Ο Παούλιους Γιανκούνας την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε στην 5η θέση των καλύτερων ριμπάουντερ όλων των εποχών της διοργάνωσης. Ο Λιθουανός έφτασε τα 1.122 και πλέον κυνηγά στην 4η θέση τον Ντέιβιντ Άντερσεν που έχει 1.145.

Ο Ρομπέρτας Γιαφτόκας είναι στην 7η θέση των μπλοκέρ στην ιστορία της Euroleague έχοντας 136. Έχει μπροστά του και κυνηγάει τους Ντ'Ορ Φίσερ (138) και Ντένις Μαρκονάτο (140). Ο Φραν Βάσκεθ είναι πρώτος με 231.

Ο Τζέιμς Άντερσον έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο κι έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων στα 10 από τα τελευταία 11 ματς που έχει δώσει στην Euroleague.

Ο Αρτούρας Μιλάκνις έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 7 σερί συμμετοχές και με 13 στο ΤΟΡ 16 ηγείται της συγκεκριμένης κατηγορίας στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ