EUROLEAGUE

Preview: Λαμποράλ Κούτσα - Φενέρμπαχτσε

Preview: Λαμποράλ Κούτσα - Φενέρμπαχτσε

Ντέρμπι με τα... όλα του αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (2/4, 22.00), καθώς Φενέρμπαχτσε και Λαμποράλ Κούτσα θέλουν τη νίκη για σημαντικούς λόγους. Το πλεονέκτημα έδρας κι η πρόκριση δεν έχουν κλειδώσει ακόμα.

Την προηγούμενη αγωνιστική Λαμποράλ Κούτσα και Φενέρμπαχτσε είδαν δύο πολύ σημαντικά γρανάζια τους να τραυματίζονται και να χάνουν τη σεζόν. Ο Ντέιβις Μπερτάνς για την πρώτη κι ο Ρίκι Χίκμαν για τη δεύτερη δεν θα ενισχύσουν στο εξής τις ομάδες τους κι έτσι στο παιχνίδι της Πέμπτης (2/4, 22.00) Λαμποράλ και Φενέρ θα παραταχθούν για πρώτη φορά χωρίς τους δύο τραυματίες. Οι Ισπανοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να μείνουν σε τροχιά πρόκρισης, όμως το ίδιο θέλουν κι οι Τούρκοι που παλεύουν για το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Λαμποράλ Κούτσα

Η Λαμποράλ έχει χρησιμοποιήσει 18 διαφορετικούς παίκτες, εκ των οποίων οι 15 έχουν ξεκινήσει βασικοί.

Ο Τόρνικε Σενγκέλια έχει ευστοχήσει σε 24 συνεχόμενες βολές.

Ο Μίρζα Μπεγκιτς μετρά τουλάχιστον 1 τάπα σε 7 από τα τελευταία 8 παιχνίδια του στην Euroleague.

Ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο μετρά τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο στα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια του.

Φενέρμπαχτσε

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει χρησιμοποιήσει 17 διαφορετικούς παίκτες φέτος, και 12 διαφορετικούς βασικούς. Ουδείς έχει ξεκινήσει βασικός σε όλους τους αγώνες.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων στις τελευταίες 9 συμμετοχές του στη διοργάνωση, ενώ έχει και διψήφιο αριθμό ranking στα τελευταία 21 παιχνίδια.

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε στη Λαμποράλ Κούτσα από το 2010 έως το 2013, όντας συμπαίκτης με τον Φαμπιάν Κοζέρ και τον Φερνάντο Σαν Εμετέριο.

Ο Εμίρ Πρέλντζιτς χρειάζεται 1 τρίποντο για να φτάσει τα 100 στην καριέρα του στην Euroleague.

Ο Άντριου Γκάουντλακ έχει πετύχει τουλάχιστον ένα τρίποντο στα 11 από τα τελευταία 12 παιχνίδια.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ