EUROLEAGUE

Οι αριθμοί της εβδομάδας

Οι αριθμοί της εβδομάδας

Οι 93 πόντοι της Ζαλγκίρις, οι 22 ασίστ του Μίλος Τεόντοσιτς και τα 8 τρίποντα του Σκότι Γουίλμπεκιν ήταν οι αριθμοί που ξεχώρισαν από την 27η και την 28η αγωνιστική της EuroLeague (VIDEO).

Η διπλή αγωνιστική (27η και 28η) ξεκαθάρισε πολλά πράγματα στην EuroLeague. Ο Ολυμπιακός "κλείδωσε" την τρίτη θέση και ο Παναθηναϊκός σφράγισε την πρόκριση του στην οκτάδα -και κοιτάζει πιο ψηλά. Οι επτά από τις οκτώ ομάδες που θα πάρουν μέρος στα Playoffs είναι πλέον γνωστές και απέμεινε πια να μάθουμε εάν ο Ερυθρός Αστέρας ή η Νταρουσάφακα θα πάρει το τελευταίο "εισιτήριο".

Από πλευράς αριθμών, πέντε είναι αυτοί που ξεχώρισε η EuroLeague από τα 16 παιχνίδια που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στο πλαίσιο της 27ης και της 28ης αγωνιστικής.

93

Οι 93 πόντοι που πέτυχε η Ζαλγκίρις στο Τελ Αβίβ ισοδυναμούν με φετινό ρεκόρ (ομάδας) για εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά και με την κορυφαία επίδοση της λιθουανικής ομάδας τα τελευταία 12 χρόνια.

22

Οι 22 ασίστ που μοίρασε ο Μίλος Τεόντοσιτς στα δύο παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας ανέβασαν τον Σέρβο γκαρντ στη δεύτερη θέση της ιστορικής λίστας, αφήνοντας τρίτο τον Βασίλη Σπανούλη.

8

Τόσα τρίποντα σημείωσε ο Σκότι Γουίλμπεκιν στον αγώνα της Νταρουσάφακα με τη Γαλατάσαραϊ. Είναι τα περισσότερα που έχουν σημειωθεί σε ματς της EuroLeague την τελευταία διετία.

4

Τόσες ομάδες προκρίθηκαν μαθηματικά στα Playoffs την εβδομάδα που πέρασε. Οι μισές δηλαδή. Ο λόγος για τη Μπασκόνια, την Αναντολού Εφές, τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε.

2

Τέσσερις ήταν επίσης και οι ομάδες που κέρδισαν και τα δύο παιχνίδια που έδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα. Οι δύο εξ αυτών πανηγύρισαν με αυτές τις νίκες τους και την πρόκριση στην επόμενη φάση: ο Παναθηναϊκός και η Αναντολού Εφές.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ