EUROLEAGUE

Ντάνστον και πάλι ο πολυτιμότερος

Ντάνστον και πάλι ο πολυτιμότερος
INTIME SPORTS

Μία ακόμα κυρίαρχη εμφάνιση από τον Μπράιαντ Ντάνστον ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των τέταρτων αγώνων των πλέι οφ!

Ο Μπράιαντ Ντάνστον αναδείχθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο MVP της αγωνιστικής των Game 4 στα πλέι οφ της Euroleague οδηγώντας τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Ρεάλ.

Οι "ερυθρόλευκοι" ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2 έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Μπράιαντ Ντάνστον ο οποίος ήταν εξαιρετικός για ένα ακόμα παιχνίδι.

Τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ, έχοντας 5/6 σουτ δύο πόντων. Μάλιστα, στο δ' δεκάλεπτο είχε 8 πόντους, εκ των οποίων οι 6 ήταν συνεχόμενοι, απαντώντας στην προσπάθεια της Ρεάλ να ξεφύγει.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ είχε 26 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης, όμως η ομάδα του έχασε κι έτσι οι 25 πόντοι του Ντάνστον του ήταν αρκετοί για να πάρει και πάλι τον τίτλο.

Τον ακολούθησε το δίδυμο φωτιά της Μακάμπι που την οδήγησε στο Μιλάνο, με τους Τάιους και Σμιθ να συγκεντρώνουν έκαστος 24 βαθμούς.

Ντάνστον και πάλι ο πολυτιμότερος
INTIME SPORTS

Πρώτος σκόρερ όλων των σειρών στο πλαίσιο του 4ου αγώνα ήταν ο Κιθ Λάνγκφορντ ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 28 πόντους, έχοντας κατά μέσο όρο 17,6 πόντους. Πρώτος κατά μέσο όρο είναι ο Σόνι Ουίμς ο οποίος είχε ανά παιχνίδι 18 πόντους.

Πρώτοι ριμπάουντερ με 9 "σκουπίδια" έκαστος ήταν οι Μπράιαντ, Σμιθ και Τάιους, ενώ καλύτερος στα πλέι οφ είναι ο Κριάπα με 8 κατά μέσο όρο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ