EUROLEAGUE

Μια μοιρασμένη αγωνιστική

Μια μοιρασμένη αγωνιστική

Από τρεις νίκες είχαν γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι την δεύτερη μέρα της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι "ερυθρόλευκοι", αν και χρειάστηκαν την παράταση, επικράτησαν της Νεπτούνας (85-81), ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας χρειάστηκε ένα μεγάλο σουτ του Τεόντοσιτς στο φινάλε για να επικρατήσει της Τσεντεβίτα (76-72). Πρώτη φετινή νίκη για την Αρμάνι Μιλάνο (81-74) επί της Μπάγερν Μονάχου.

Νίκη και για την Λαμποράλ Κούτσα (91-90) επί της Γαλατασαραϊ. Δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε η Μάλαγα στην αναμέτρηση με τη Λιμόζ (75-69). Άνετη επικράτηση για τη Μπαρτσελόνα απέναντι στην Τουρόφ (86-67).

Μετά από ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 85-81 επί της Νεπτούνας, μέσα στη Λιθουανία..

Αν και δυσκολεύτηκε η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να περάσει αλώβητη από την έδρα της Τσεντεβίτα κερδίζοντας με 76-72 την μαχητική ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα.

Η Μάλαγα κράτησε τη Λιμόζ στους δυο πόντους, σε οκτώ λεπτά της τρίτης περιόδου και έτσι άντεξε την αντεπίθεση των Γάλλων, για να κάνει το 3/3 στη φετινή Euroleague ( 75-69 ).

Η Αρμάνι "πάγωσε" το Μόναχο καθώς κατάφερε μέσα στο "Audi Dome" να πάρει τη νίκη με 81-74 από την Μπάγερν. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι άνοιξε λογαριασμό στον Γ' όμιλο με τον Ντάνιελ Χάκετ να είναι πραγματικός ηγέτης.

Τη δεύτερη νίκη της στη Euroleague πήρε η Λαμποράλ Κούτσα, που επικράτησε εντός έδρας της Γαλατάσαραϊ ( 91-90 ). Ο Κόλτον Άιβερσον "έγραψε" το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ αστόχησε στην εκπνοή.

Η Τουρόφ ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο στο Palau Blaugrana όμως η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 86-67 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον Γ' όμιλο της Euroleague με ρεκόρ 3-0. Χωρίς νίκη οι Πολωνοί.

Δείτε τι συνέβη στα παιχνίδια της πρώτης ημέρας της τρίτης αγωνιστικής .

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ