EUROLEAGUE

Ναντέρ - ΤΣΣΚΑ Μ. 59-62

Ναντέρ - ΤΣΣΚΑ Μ. 59-62

Η Ναντέρ... φλέρταρε με μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην πρεμιέρα της φετινής Euroleague όμως η ΤΣΣΚΑ επικράτησε με 59-62, ανατρέποντας το -7 (35-28) του ημιχρόνου.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στην Euroleague με σκοπό να... απολαύσουν την παρθενική συμμετοχή τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τα στατιστικά του αγώνα

Το όνομα του αντιπάλου σε συνδυασμό με την απειρία των παικτών του Πασκάλ Ντοναντιέ δεν άφηνε πολλά περιθώρια απέναντι σε μια ομάδα top επιπέδου όπως η ΤΣΣΚΑ.

Οι Ρώσοι ήταν το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στην πρωτάρα και αδύναμη Ναντέρ όμως οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο αλλά πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο πρώτο ημίχρονο! Το 2-8 στο 2'43'' δεν πτόησε την Ναντέρ που πήρε κεφάλι στο σκορ με τον εντυπωσιακό Γουίλ Ντάνιελς, κάνοντας το 9-8 στο 4'31''. Ο Μίτσοφ διαμόρφωσε το 9-11 όμως οι γηπεδούχοι έτρεξαν σερί 11-0 και προηγήθηκαν με +9 (20-11) στο 10', με τρίποντο του Τόμας! Η ΤΣΣΚΑ πέρασε την μπάλα στο ''ζωγραφιστό'' με τον Καούν που μείωσε σε 26-20 στο 14', φτάνοντας τους 10 προσωπικούς πόντους σε αυτό το διάστημα.

Ο Ντάνιελς ήταν ασταμάτητος, διατηρώντας σε απόσταση ασφαλείας τη Ναντέρ που έκλεισε το ημίχρονο με το υπέρ της 35-28. Η ΤΣΣΚΑ ''χτύπησε'' μέσα στη ρακέτα με τους Κρστιτς, Χριάπα, πήρε το προβάδισμα και προσπάθησε να ξεφύγει στο σκορ όμως η Ναντέρ δεν ήταν διατεθειμένη να παραδοθεί. Ο Ντεσόν Τόμας μείωσε σε 44-45, οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ ενώ οι γηπεδούχοι ανέκτησαν ξανά το προβάδισμα στα 5'58'' για τη λήξη, όταν ο Πασάβε έκανε το 55-54. Ο ίδιος μείωσε σε 59-60 στο 38' όμως η ψυχραιμία των Χριάπα, Πάργκο από τη γραμμή των βολών «κλείδωσε» την... αγχωτική νίκη για την ΤΣΣΚΑ με 59-62 στην πρεμιέρα της φετινής Euroleague.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ