EUROLEAGUE

MVP ο Ρίκι Χίκμαν

MVP ο Ρίκι Χίκμαν

Το άστρο του Ρίκι Χίκμαν έλαμψε στην πρεμιέρα των πλέι οφ καθώς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της πρώτης αγωνιστικής οδηγώντας την Μακάμπι στο "μπρέικ"

Ο Ρίκι Χίκμαν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Μακάμπι επί της Μιλάνο, που έδωσε το "καλημέρα" το πλεονέκτημα της έδρας στην ομάδα του.

Κι αυτό γιατί πλέον, η Μακάμπι θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ακόμα "διπλό", αλλά και δύο αγώνες μέσα στο "Γιαντ Ελιάου".

Η απόδοσή του συγκέντρωσε 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, έχοντας 26 πόντους με 3/3 τρίποντα, 4/7 δίποντα και 9/9 βολές, ενώ μάζεψε 4 ριμπάουντ, έκανε 1 κλέψιμο και μοίρασε 3 ασίστ. Επίσης κέρδισε 10 φάουλ από τους αντιπάλους του και πέτυχε τους 14 από τους 26 πόντους του στα 7 τελευταία λεπτά του αγώνα (από το 38 έως και το 45).

Για 2η φορά στην καριέρα του που αναδείχθηκε MVP στην διοργάνωσης με τους 36 βαθμούς να αποτελούν έναν από τους πιο υψηλούς αριθμούς την τελευταία δεκαετία.

Πίσω από τον Χίκμαν με 34 βαθμούς έμεινε ο Ρούντι Φερνάντεθ που ήταν εξαιρετικός στη νίκη της Ρεάλ επί του Ολυμπιακού με 34 βαθμούς, ενώ ο Βίκτορ Κριάπα της ΤΣΣΚΑ βρέθηκε στην 3η θέση με 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Περισσότερες αυτή την εβδομάδα έδωσε και πάλι ο συνήθης ύποπτος Δημήτρης Διαμαντίδης με 7 πάσες, ενώ ο Ντόρσι είχε 11 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ