EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Χαρούμενος για δύο λόγους"

Μπαρτζώκας: "Χαρούμενος για δύο λόγους"

H Λοκομοτίβ Κούμπαν διέλυσε με σκορ 80-50 την Ζαλγκίρις και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε την ικανοποίηση του, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος για δύο λόγους, τους οποίους και εξήγησε.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, Λοκομοτίβ Κούμπαν - Ζαλγκίρις Κάουνας, οι προπονητές και οι παίκτες των δύο ομάδων.

Ο προπονητής της Λοκομοτίβ Κούμπαν είπε τα εξής: "Είναι μία χαρούμενη μέρα για εμάς για δύο λόγους: Καταρχάς, έχουμε στη διάθεση μας και πάλι τον Άντονι Ράντολφ και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό. Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι να βρει τον ρυθμό του και εμείς σαν ομάδα θα τον βοηθήσουμε ώστε να τα καταφέρει, μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις.

Δεύτερον, εξασφαλίσαμε την πρόκριση μας στο TOP-16 ιδιαίτερα σύντομα. Είναι μεγάλο επίτευγμα για εμάς το να είμαστε με ρεκόρ 6-1 ύστερα από εφτά αγωνιστικές. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας για την στήριξη, τους συνεργάτες μου, τον Πρόεδρο τη ομάδας και γενικότερα όλους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο 20λεπτο. Σε αυτό το διάστημα παίξαμε καταπληκτική άμυνα, ενώ ήμασταν πάρα πολύ καλοί και στην επίθεση. Είμαι χαρούμενος με την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες μου στο παιχνίδι. Στη συνέχεια κάπως χαλαρώσαμε, έχοντας πάρει και μεγάλη διαφορά, καθώς προηγηθήκαμε με 36 πόντους διαφορά. Επίσης, είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει στο πλαίσιο του fairplay.

Μας έχουν απομείνει τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε στον όμιλο όσο πιο ψηλά γίνεται. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια θα δουλέψουμε σε κάποια θέματα, ώστε να βελτιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Ζητούμενο μας να αποκτήσουμε διάρκεια, αλλά και να τα πάμε ακόμη καλύτερα στη VTB League".

Καπρίκας: "Με ενοχλεί ο τρόπος που χάσαμε"

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας, Γιντάρας Κραπίκας, είπε τα εξής: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Λοκομοτίβ Κούμπαν και στον κόουτς Μπαρτζώκα για τη δίκαιη νίκη του, αλλά και για την πρόκριση της ομάδας του στο TOP-16. Η ομάδα του έπαιξε με συγκέντρωση και συνέπεια, όπως και παίζει καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν. Για εμάς είναι δύσκολο να κερδίσουμε ένα ματς, στο οποίο δείξαμε από την αρχή πως δεν μπορούμε να νικήσουμε. Ο Καλνιέτις δεν μπορούσε να μας βοηθήσει, καθώς δεν είναι καλά και στη συνέχεια νομίζω οι παίκτες μου έχασαν την πίστη τους. Χάσαμε με κατεβασμένα χέρια από την αρχή του ματς. Δεν με ενοχλεί που χάσαμε, όσο ο τρόπος που παίξαμε".

Ράντολοφ: "Σπουδαία και ομαδική νίκη"

Ο παίκτης της Λοκομοτίβ Κούμπαν, Άντονι Ράντολφ, τόνισε πως: "Ήταν μία σπουδαία ομαδική νίκη για εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην άμυνα, βγάλαμε αυταπάρνηση στο παιχνίδι μας από την αρχή και σταματήσαμε τον αντίπαλο μας από νωρίς. Έκανε σπουδαίο ματς ο Μπρόκχοφ για εμάς, καθώς έβαλε μεγάλα σουτ και πήρε πολλά ριμπάουντ. Νιώθω καλά, είμαι υγιής, αλλά χρειάζομαι χρόνο ώστε να βρω την φόρμα μου".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ