EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Είναι στιγμή περηφάνιας"

Μπαρτζώκας: "Είναι στιγμή περηφάνιας"

Η νίκη επί της Μπαρτσελόνα έφερε την Λοκομοτίβ Κουμπάν για πρώτη φορά στο Final 4 και οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Κρις Σίγκλετον δεν μπορούσαν να κρύψουν την ικανοποίηση τους

Με την Λοκομοτίβ να έχει γράψει ιστορία ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: " Είναι μία στιγμή περηφάνιας. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πεις. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας και στον σύλλογο. Έγινε φοβερή δουλειά φέτος. Ήμασταν συνεπής στο παιχνίδι ακόμα κι όταν η Μπαρτσελόνα έπαιξε εξαιρετικά στο τρίτο δεκάλεπτο. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που είχαμε και τελικά κερδίσαμε με τον τρόπο που θέλαμε".

Από την πλευρά των παικτών ο κορυφαίος παίκτης της Κουμπάν, ο Κρις Σίγκλετον, υποστήριξε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέρος του Final 4 και που θα πάμε στη Γερμανία. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους. Είναι μία τρομερή χρονιά. Ευτυχώς μπορούμε να προσπαθήσουμε για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Ήταν το πέμπτο παιχνίδι και έπρεπε να τα δώσουμε όλα μέσα στο παρκέ. Ή κερδίζεις ή πας σπίτι σου. Είχα κάποια ανοικτά σου. Τα έβαλα. Ήμουν απλά επιθετικός και πίστευα στους συμπαίκτες μου"

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ