EUROLEAGUE

Ισοπαλία ή πρόκριση;

Ισοπαλία ή πρόκριση;

Μετά το μπάζερ μπίτερ του Ματ Τζάνινγκ η Εφές θα ψάξει απόψε (23/4, 20.00) ακόμα έναν ήρωα που θα την οδηγήσει στην ισοφάριση της σειράς. Η Ρεάλ, άραγε, θα έχει αντίθετη άποψη;

Λιγότερο από 48 ώρες έχουν περάσει από τότε που ο Ματ Τζάνινγκ σε "νεκρό" χρόνο απαντούσε στο τρίποντο του Τζέισι Κάρολ και μετέτρεπε το 72-72 σε 75-72. Η Εφές θα ψάξει σήμερα (23/4, 20.00) τη δεύτερη νίκη της απέναντι στη Ρεάλ, με στόχο να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 και να διεκδικήσει την πρόκριση της στο Final 4 μέσα σε 40 λεπτά αγώνα που θα παιχτούν στην Μαδρίτη.

Οι Τούρκοι για ακόμα μία φορά θα προσπαθήσουν να επενδύσουν στη μεγάλη δύναμη που έχουν στο τομέα των ριμπάουντ, ενώ οι Τόμας Ερτέλ και Νέναντ Κρστιτς αναμένεται και πάλι να έχουν ηγετικό ρόλο για την ομάδα του Ίβκοβιτς.

Στην αντίπερα όχθη η Ρεάλ έχει ακόμα ένα match ball και δεν θέλει να παίξει την πρόκριση της σε ένα παιχνίδι όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν. Ο Πάμπλο Λάσο ελπίζει ότι οι Σέρχιο Γιούλ και Σέρχι Ροντρίγκες δεν θα είναι κι αυτή τη φορά απελπιστικά μόνοι τους όπως συνέβη στο τρίτο παιχνίδι.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μιλώντας για το 4ο παιχνίδι της σειράς τόνισε πως: " Όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα ήταν σε υψηλό επίπεδο. Είχαμε πάρα πολύ ωραία παιχνίδια και το καθένα είχε πολλές νέες λεπτομέρειες και στιγμές έκπληξης. Περιμένω να παιχτεί και τώρα ένα μπάσκετ ανάλογου επιπέδου. Όλοι οι παίκτες εκτός του Κορκμάζ θα είναι έτοιμοι".

Από την πλευρά τον παικτών ο Τσεντί Οσμάν υποστήριξε: " Έχουμε αυτοπεποίθηση κι εμπιστευόμαστε τους εαυτούς μας. Με την υποστήριξη του υπέροχου κόσμου μας θέλουμε τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του πέμπτου αγώνα. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ