EUROLEAGUE

Στην πόρτα της εξόδου ο Αγκιλάρ

Spain's Pablo Aguilar celebrates after scoring a three-point shot in the last second of the first half of the EuroBasket European Basketball Championship quarterfinal match against Serbia at the Stozice Arena, in Ljubljana, Slovenia, Wednesday, Sept. 18, 2013. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Spain's Pablo Aguilar celebrates after scoring a three-point shot in the last second of the first half of the EuroBasket European Basketball Championship quarterfinal match against Serbia at the Stozice Arena, in Ljubljana, Slovenia, Wednesday, Sept. 18, 2013. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Η Γκραν Κανάρια δεν έχει δείξει ιδιαίτερη θέρμη να κρατήσει τον Πάμπλο Αγκιλάρ, με τον 30χρονο φόργουορντ να βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα μετά από τρία χρόνια.

Κοντά στην αποχώρησή του από την Γκραν Κανάρια μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην ισπανική ομάδα, βρίσκεται ο Πάμπλο Αγκιλάρ. Σύμφωνα με όσα έχουν καταγραφεί στον Τύπο της Ισπανίας τις τελευταίες ημέρες, η ομάδα του Σάλβα Μαλντονάντο δεν έχει προσεγγίσει ακόμη τον 30χρονο φόργουορντ, το συμβόλαιο του οποίου έληξε.

Επισημαίνεται, μάλιστα, πως παρά την πρόθεσή του να συνεχίσει στην Γκραν Κανάρια, η στάση της ισπανικής ομάδας τον οδηγεί στην απόφαση να πει "αντίο" μετά από μια σπουδαία τριετία. Ο διεθνής παίκτης μεταγράφηκε στην Γκραν Κανάρια το καλοκαίρι του 2015, κατέκτησε μαζί της το Super Copa της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ενώ πανηγύρισε την πρόκριση στην EuroLeague.

Όπως όλα δείχνουν όμως, δεν θα γευτεί το νέκταρ της φετινής επιτυχίας με παρουσία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS EUROLEAGUE ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ