EUROLEAGUE

Για το αήττητο...

Για το αήττητο...

Έτοιμος για το πρώτο του "διπλό" στη φετινή Euroleague είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται το βράδυ της Πέμπτης (23/10, 21:45) με τη Μπάγερν Μονάχου. Οι "πράσινοι" βρίσκονται σε ανοδική πορεία, κάτι το οποίο θέλουν να επιβεβαιώσουν απέναντι στους Βαυαρούς.

Ο αγώνας με τη Μπάγερν Μονάχου (23/10, 21:45) δεν είναι ο πλέον εύκολος στη φετινή Euroleague για τον Παναθηναϊκό. Είναι όμως ένα παιχνίδι, που μπορεί να βοηθήσει το "τριφύλλι" να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στο Top 16. Γιατί ναι μεν είναι ακόμη νωρίς, αλλά -σε περίπτωση που έρθει η εκτός έδρας νίκη- ο Παναθηναϊκός μπορεί κάλλιστα να αποκτήσει προβάδισμα δύο νικών έναντι των Βαυαρών.

Γι αυτό και άπαντες στο "πράσινο" στρατόπεδο αντιμετωπίζουν με τη δέουσα προσοχή το αποψινό παιχνίδι. Όπως άλλωστε, τόνισε κι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς στο blog του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι "πράσινοι" έχουν μεγάλο κίνητρο.

Πέραν αυτού όμως, θέλουν να βελτιώσουν το ρεκόρ τους επί γερμανικού εδάφους, όπου μετρούν τρεις νίκες σε πέντε αναμετρήσεις μέχρις στιγμής. Διαβάστε περισσότερα στο αφιέρωμα του Euroleague Greece για την προϊστορία του "τριφυλλιού" στη Γερμανία.

Παράλληλα, δείτε μερικά από τα ενδιαφέροντα στοιχεία της αποψινής αναμέτρησης των ομάδων, όπως καταγράφηκαν στο σχετικό preview του Euroleague Greece.

Πέραν της "μονομαχίας" των παικτών εντός παρκέ, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμα και αυτή των προπονητών. Από τη μία, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, που μίλησε στο Euroleague Greece, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την... εμπιστοσύνη του στο έργο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αλλά και τους λόγους που δεν εργάστηκε ποτέ στην Ελλάδα.

Από την άλλη, ο προπονητής των "πρασίνων" επιστρέφει στην πόλη όπου σήκωσε το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο, ως αρχηγός της Γιουγκοπλάστιγκα, πριν από 25 χρόνια. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε το σχετικό βίντεο ντοκουμένο, όπως θα δείτε παρακάτω...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ