EUROLEAGUE

Εκτός ο Ουίμς, ξανά

Εκτός ο Ουίμς, ξανά

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα προσπαθήσει να παρατείνει το αήττητο σερί της στην Euroleague, απέναντι στη Νίζνι Νόβγκοροντ (19:00), όμως αυτό θα γίνει δίχως τον Σόνι Ουίμς, που παραμένει εκτός μάχης.

Οι ενοχλήσεις στον αχίλλειο δεν ξεπεράστηκαν για τον Σόνι Ουίμς. Ο Αμερικανός φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Μάλαγα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και απέναντι στη Νίζνι Νόβγκοροντ. Ο Δημήτρης Ιτούδης είδε τον παίκτη του να μην είναι 100% έτοιμος και έτσι τον άφησε εκτός αγώνα. Όλα αυτά μία εβδομάδα πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (05/02, 21:45) στο ΣΕΦ.

Από εκεί και πέρα, για τους Μοσχοβίτες εκτός παραμένει και ο Βίτορ Χριάπα. Από πλευράς Νίζνι, ο Άιναρς Μπαγκάτσκις δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Τι συμβαίνει με τις υπόλοιπες ομάδες;

Για την Μπαρτσελόνα εκτός μάχης παραμένουν οι Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Μπραντ Όλεσον και Μάρκους Έρικσον. Από την Ζαλγκίρις, ο Παούλιους Γιανκούνας θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση με τους Καταλανούς την Παρασκευή (30/01, 21:45). Στην Άλμπα Βερολίνου οι Γιόνας Γούλφαρθ και Τζόναθαν Ταμπού παραμένουν εκτός για μεγάλο διάστημα. Εδώ μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Η αντίπαλος των "πράσινων" Γαλατασαράι, θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή την τελευταία στιγμή την κατάσταση της υγείας του Κάρλος Αρόγιο.

Όσο για τον δεύτερο όμιλο του Top 16, ο Ρίκι Χίκμαν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε, αλλά παραμένει εκτός για την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με Μάλαγα (30/01, 21:45). Από την άλλη πλευρά, ο Ζοάν Πλάθα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Το ίδιο συμβαίνει σε Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και σε Λαμποράλ Κούτσα. Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ .

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ