EUROLEAGUE

Πώς να "ρίξετε" μια τσιρλίντερ

Πώς να "ρίξετε" μια τσιρλίντερ

Ο Καμίλ Χάνας είναι γκαρντ της Ζιελόνα Γκόρα. Η σύζυγος του είναι χορογράφος της ομάδας και αυτός ήταν από μόνος του ένας λόγος για να γίνει θέμα στο Weekly Show της Euroleague (video).

Ο Καμίλ Χάνας είναι γκαρντ της Ζιελόνα Γκόρα και μέλος της ομάδας, την τελευταία διετία. Προηγουμένως (από το 2003 έως το 2012) έπαιζε αλλού. Σε έξι διαφορετικές ομάδες, πάντα όμως, στη χώρα του.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν η σύζυγος του, Μάγκντα Χορόζι, χορογράφος των πρωταθλητών Πολωνίας, μεσολάβησε για να του βρει δουλίτσα ή αν εκείνος... έβαλε πλάτη.

Πώς να "ρίξετε" μια τσιρλίντερ

Εν πάση περιπτώσει, το θέμα είναι πως και οι δύο δουλεύουν για τον ίδιο οργανισμό, με τον 28χρονο να καλείται από το Weekly Show της Euroleague να μιλήσει για αυτή την επαγγελματική συνεύρεση. "Είναι μια φυσιολογική κατάσταση, δυο ανθρώπων που έχουν τις δουλειές τους. Εγώ κάνω τη δική μου και εκείνη τη δική της" εξήγησε αρχικά, ο άνδρας του σπιτιού, για να διευκρινίσει ότι "το μπάσκετ το λατρεύω από την πρώτη μέρα που ασχολήθηκα. Αν μου αρέσει το cheerleading; Έμαθα να το αγαπώ, λόγω της γυναίκας μου. Αλλά μέχρι εκεί".

Τον ρώτησαν αν οι cheerleaders τραβούν την προσοχή των παικτών, εν ώρα αγώνα. Απάντησε... ως επαγγελματίας. Δηλαδή, είπε πως " όταν το παιχνίδι είναι προ του τέλους και προηγείσαι με 20 πόντους, ναι, θα γυρίσεις να κοιτάξεις. Αν όμως, είναι κλειστό το ματς, δεν σε ενδιαφέρει τι γίνεται". Λέμε τώρα...

Για το τέλος, του ζήτησαν ένα μυστικό για το πώς μπορεί κάποιος "ρίξει" μια cheerleader, διότι όταν γνωρίστηκαν τα παιδιά εκείνος ήταν παίκτης και εκείνη χορεύτρια που απασχολείτο και σε ματς μπάσκετ. Τότε ήταν που απάντησε ως σύζυγος, λέγοντας " με αγάπη", με ένα χαμόγελο που έφτασε μέχρι τα αυτιά.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ