EUROLEAGUE

Το σχόλιο του Γιασικεβίτσιους για την "κόντρα" με τον Σπανούλη

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία μέρα μετά το Game 1 και την ένταση με τον Βασίλη Σπανούλη, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχολίασε όσα έγιναν στον διάδρομο των αποδυτηρίων του ΣΕΦ.

Η ένταση που επικρατούσε στο ΣΕΦ μετά το τέλος του Game 1 της σειράς Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις Κάουνας, ήταν αρκετή για να δημιουργήσει και μία αντιπαράθεση ανάμεσα σε δύο καλούς φίλους, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οι δύο άνδρες μίλησαν σε έντονο ύφος στον διάδρομο που συνδέει τα αποδυτήρια των ομάδων, πριν δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις και με ένα fist bump ανανεώσουν το ραντεβού τους για το βράδυ της Παρασκευής (20/4, 21:15).

Μία μέρα πριν το Game 2, o προπονητής της Ζάλγκιρις σχολίσε το επεισόδιο που είχε με τον Σπανούλη, με στόχο να τελειώσει εκεί το ζήτημα: " Ο συγκεκριμένος αθλητής θέλει να κερδίζει. Εγώ είμαι επίσης ένας άνθρωπος που θέλει να νικά. Αυτές οι μάχες δεν θα είναι πάντα όμορφες, κάποιες φορές θα υπάρχουν και συγκρούσεις. Είναι μία μάχη εντός παρκέ κι ο Σπανούλης είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς αθλητές που γνωρίζω".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ