EUROLEAGUE

Το σόου του Σάρας και το μέλλον του

Το σόου του Σάρας και το μέλλον του

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι εκ φύσεως εκδηλωτικός. Το επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της Ζάλγκιρις, όταν πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με τους φιλάθλους. Τι δήλωσε για τα σενάρια περί Παναθηναϊκού (VIDEO).

Στα 38 του χρόνια, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Λιθουανία με τη Ζάλγκιρις κι εν συνεχεία αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αναλαμβάνοντας χρέη βοηθού προπονητή στο πλευρό του Γκιντάρας Κραπίκας. Πλέον πανηγυρίζει ως ασίσταντ κόουτς την κατάκτηση του τίτλου στη σειρά των τελικών με τη Λιέτουβος Ρίτας.

Η Ζάλγκιρις έφτασε τα πέντε σερί πρωταθλήματα στη Λιθουανία (σ.σ. και τα 17, συνολικά) μετά το 77-85 στη "Lietuvos ryto arena" και οι παίκτες της πανηγύρισαν έξαλλα μπροστά στους εκατοντάδες φαν της ομάδας που βρέθηκαν στο δημαρχείο του Κάουνας για να αποθεώσουν τους θριαμβευτές. Μάλιστα ο Γιασικεβίτσιους πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει, ζητώντας από τους φιλάθλους να ακολουθήσουν τον ρυθμό του!

Νωρίτερα πάντως ρωτήθηκε για το μέλλον του, με αφορμή τα σενάρια που τον φέρνουν στον πάγκο του Παναθηναϊκού την επόμενη χρονιά. Τι είχε να πει; " Ήλιος, θάλασσα, διακοπές, γκολφ. Όλες οι... ομορφιές του κόσμου. Μετά θα δούμε" αρκέστηκε να σχολιάσει ο Λιθουανός στο 15min.lt.

Να θυμίσουμε, πάντως, ο Γκιντάρας Κραπίκας εξήγησε σε ανύποπτο χρόνο πως " ο Γιασικεβίτσιους έχει φιλοδοξίες να γίνει πρώτος προπονητής . Διαθέτει τις γνώσεις και το χάρισμα για να γίνει σπουδαίος!".

Ο "Σάρας" στα καλύτερά του

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ