EUROLEAGUE

Το Κάουνας "ψηφίζει" Γιασικεβίτσιους

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πέρα από εθνικός ήρωας, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα λογίζεται στο εγγύς μέλλον ως επίτιμο δημότης του Κάουνας. Ο Δήμος της πόλης ανακοίνωσε την σχετική ανακήρυξη.

Το περσινό καλοκαίρι, ο Δήμος του Κάουνας έκανε ό,τι μπορούσε για να πείσει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ζάλγκιρις. Έφτασε στο σημείο να τοποθετήσει πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης με το μήνυμα "Σάρας, μείνε" σε μια προσπάθεια να επηρεάσει το θυμικό του νεαρού τεχνικού. Εν τέλει, τα κατάφερε.

Φέτος, που η κουβέντα πηγαίνει πάλι στο αν θα μείνει στον πάγκο των "πράσινων" ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Δήμος του Κάουνας πήγε ένα βήμα παρακάτω. Με αφορμή και την επιστροφή της Ζάλγκιρις σε Final Four αποφάσισε να τον ανακηρύξει επίτιμο δημότη! Μία τιμή που στο παρελθόν έχει επαναληφθεί για χάρη του Άρβιντας Σαμπόνις.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ