EUROLEAGUE

Το "αντίο" του Βέστερμαν

Το "αντίο" του Βέστερμαν

Με ένα μήνυμα μέσω των social media αποχαιρέτησε τη Ζαλγκίρις ο Λέο Βέστερμαν, που φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Ζαλγκίρις τη χρονιά που πέρασε. Η λιθουανική ομάδα αποτέλεσε το μεγαλύτερο σκαλοπάτι στην καριέρα του Λέο Βέστερμαν και ο Γάλλος πόιντ γκαρντ δεν θα μπορούσε να το ξεχάσει αυτό. Γι' αυτό και μετά την αποχώρηση του από το Κάουνας (για να πάει στην ΤΣΣΚΑ, με την οποία έχει συμφωνήσει σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα) ευχαρίστησε μέσω των social media τη Ζαλγκίρις.

Προερχόμενος από μία δύσκολη χρονιά στη Γαλλία, η Ζαλγκίρις μου προσέφερε την ευκαιρία να αγγίξω το υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε αυτή η ομάδα και που υπήρξα μέλος ενός σπουδαίου οργανισμού” έγραψε ο 25χρονος άσος, που είχε 10 πόντους και 5,5 ασίστ κατά μέσο όρο στην EuroLeague της περασμένης σεζόν.

Αυτή η ομάδα είναι περιστοιχισμένη από σπουδαίους ανθρώπους και αυτός είναι ο λόγος που θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να μεγεθύνεται ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Τεράστιο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές, τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους στο Κάουνας. Απόλαυσα κάθε στιγμή στη Λιθουανία.

Aciu (ευχαριστώ)”.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ