EUROLEAGUE

Στην κορυφή του Top 5 της Ζάλγκιρις ο Ουάιτ

Στην κορυφή του Top 5 της Ζάλγκιρις ο Ουάιτ
EUROKINISSI

Ο Άαρον Ουάιτ με το εντυπωσιακό κάρφωμα που έκανε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ζάλγκιρις με την Αναντολού Εφές, βρέθηκε στην κορυφή του Top 5 με τις καλύτερες φάσεις της ομάδας του. (VIDEO)

Η EuroLeague ξεχώρισε τις πιο εντυπωσιακές φάσεις της Ζάλγκιρις από την φετινή σεζόν και ο Άαρον Ουάιτ "κατέκτησε" την 1η θέση του Top 5. Ο 26χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ στην 26η "στροφή" της EuroLeague πρωταγωνίστησε στην πιο όμορφη φάση της ομάδας του για την φετινή σεζόν, καθώς απέναντι στην Αναντολού Εφές έκανε ένα άκρως εντυπωσιακό κάρφωμα.

Επίσης, τον Άαρον Ουάιτ τον συναντάμε και στην 3η θέση του Top 5 με το φόλοου κάρφωμα που έκανε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κάουνας για την κανονική διάρκεια της EuroLeague, ενώ την... πεντάδα των highlights συμπληρώνουν ο Μπράντον Ντέιβις, ο Βασίλιε Μίτσιτς και ο Εντγκάρας Ουλανόβας. Ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται στην 2η και στην 4η θέση, ενώ η συνεργασία των Μίτσιτς και Ουλανόβας, η οποία ως αποτέλεσμα η Ζάλγκιρις να πάρει την εκτός έδρας νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα, ανοίγει την... αυλαία του Top 5.

Δείτε το video:

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ