EUROLEAGUE

Στη Ζάλγκιρις ψηφίζουν Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League

Στη Ζάλγκιρις ψηφίζουν Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League

Οι παίκτες και οι προπονητές της Ζάλγκιρις έκαναν τις προβλέψεις τους για τον τελικό του Champions League, με τη συντριπτική πλειοψηφία να "ψηφίζει" τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μόνο δύο πήγαν... κόντρα στο ρεύμα.

Όλος ο πλανήτης κινείται στους ρυθμούς του τελικού του Champions League. Το Κίεβο βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ να κοντράρονται με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η "Βασίλισσα" κυνηγάει τον τρίτο σερί τίτλο, ενώ οι "Reds" τον πρώτο μετά το έπος της Κωνσταντινούπολης το 2005. Με δεδομένο πως όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ουκρανική πρωτεύουσα, στη Ζάλγκιρις έκαναν τις προβλέψεις τους για την αποψινή μονομαχία.

Κι όπως φαίνεται, η συντριπτική πλειοψηφία δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Εντγκάρας Ουλανόβας (το Νο92 στον πίνακα) προέβλεψε... τεσσάρα της ισπανικής ομάδας, εν αντιθέσει με όσα επέλεξαν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Παούλιους Γιανκούνας.

Οι δυο τους ήταν οι μοναδικοί που έδειξαν προτίμηση στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ για την κατάκτηση του Champions League, συμφωνώντας μάλιστα και στην επιθετική συγκομιδή της Λίβερπουλ (τρία γκολ)!

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ