EUROLEAGUE

Sold out από τη Ζάλγκιρις για αγώνα που θα γίνει σε τρεις εβδομάδες!

Sold out από τη Ζάλγκιρις για αγώνα που θα γίνει σε τρεις εβδομάδες!

Η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα στη regular season με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που θα γίνει σε τρεις εβδομάδες!

Η εντυπωσιακή φετινή πορεία της Ζάλγκιρις στην EuroLeague έχει ξεσηκώσει τους φίλους της, οι οποίοι δηλώνουν ξανά και ξανά πως είναι "εδώ" για την αγαπημένη τους ομάδα.

Για πέμπτη φορά φέτος, η Zalgirio Arena θα είναι κατάμεστη, αυτή τη φορά για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η είδηση βέβαια δεν είναι αυτό, αλλά το χρονικό σημείο στο οποίο εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης, αφού αυτή θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου! Πρόκειται για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της Ζάλγκιρις στη regular season, ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να είναι εξόχως σημαντικό δεδομένου ότι το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκεται σε θέση ισχύος (αυτή την ώρα) για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Θυμίζουμε ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη φέτος από τους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods, οι οποίοι είχαν εξαντλήσει τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δυόμισι εβδομάδες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του .

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ