EUROLEAGUE

"Σάρας" για Παναθηναϊκό: "Να μη χάσουμε την επιθετικότητά μας"

"Σάρας" για Παναθηναϊκό: "Να μη χάσουμε την επιθετικότητά μας"
FACEBOOK/BC ZALGIRIS KAUNAS

Η Ζαλγκίρις Κάουνας δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό (24/01, 21:15) με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να υπογραμμίζει αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του, προκειμένου να βελτιώσει στο 13-7 το ρεκόρ της στη EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις (24/01, 21:15, Novasports 2, Live Blog από το Sport24.gr) με τους δύο αντιπάλους να είναι στο 12-7 στη EuroLeague. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχολίασε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό ματς και παράλληλα μίλησε για την απουσία του Παούλιους Γιανκούνας .

" Ο Παούλιους ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό κι έτσι αποφασίσαμε πως χρειάζεται να θεραπευτεί πλήρως. Προσπάθησε να κάνει προπόνηση, αλλά ακόμα πονάει. Θα επιστρέψει σε 3-4 ημέρες και πιστεύουμε πως θα είναι εντελώς έτοιμος να μας βοηθήσει", ανέφερε αρχικά ο head coach της Ζαλγκίρις.

" Δεν κοιτάμε πλέον το ενδεχόμενο να παίξουμε με "κοντή" πεντάδα. Πρέπει να παίξουμε διαφορετικά. Όλοι πρέπει να προσφέρουν, ο καθένας όπως μπορεί. Δεν χρειάζεται ένας... σούπερ παίκτης, αλλά όλοι πρέπει να παίζουν συνεχώς καλύτερα", πρόσθεσε ο "Σάρας".

Όσο για το ποιο είναι το... κλειδί απέναντι στον Παναθηναϊκό; " Το πιο σημαντικό είναι να μην χάσουμε την επιθετικότητά μας, να προσπαθήσουμε να τιμωρήσουμε να λάθη τους και να κερδίσουμε όλες τις διεκδικούμενες μπάλες", απάντησε ο coach Γιασικεβίτσιους.

Photo Credits: Facebook/BC Žalgiris Kaunas

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ