EUROLEAGUE

Προβληματισμένος ο "Σάρας", τα... έψαλε στους παίκτες του!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Ζαλγκίρις έχασε με 64-84 στην έδρα της Μπασκόνια, υποχώρησε στο 15-11 στη EuroLeague κι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν έξαλλος με τους παίκτες του!

Η Ζαλγκίρις δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική στη Χώρα των Βάσκων, έχασε με κάτω τα χέρια από τη Μπασκόνια και υποχώρησε στο 15-11. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του και μετά το τέλος του αγώνα τους μίλησε για 15 λεπτά στα αποδυτήρια, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

" Οι παίκτες μου αισθάνονται σαν σούπερσταρς. Αγαπώ την ομάδα μου, αλλά ανησυχώ γι' αυτά που βλέπω τις τελευταίες εβδομάδες. Πρέπει να καταλάβουν αυτό που τους κάνει σπουδαίους: Πειθαρχία, εκτέλεση, καρδιά! Πρέπει να κοιτάξουμε τον καθρέφτη. Κάποιος μας μίλησε για Final 4. Ποιο Final 4 μετά από τέτοιο ματς; Μάλλον οι παίκτες θα πρέπει να κοιτάξουν την κατάταξη. Περιμένουν από κάποιον να τους βάλει στα playoffs, αλλά πρέπει να το κάνουν μόνοι τους. Διαφορετικά, η σεζόν μπορεί να τελειώσει σε 3 εβδομάδες. Ξέρετε τα ρόστερ. Η Ζαλγκίρις δεν μπορεί να πάρει νίκες αν δεν αποδώσει στο 100%. Πρέπει να είμαστε ομάδα που πεθαίνει και παλεύει για τη νίκη. Μία ομάδα που όντως άρχισε να κερδίζει τον σεβασμό της Ευρώπης. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο να το κατακτήσουμε και τόσο εύκολο να το... πετάξουμε", ήταν τα λόγια του "Σάρας".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ