EUROLEAGUE

Πήρε το #9 κι είναι έτοιμος να βοηθήσει ο Ούντριχ

Πήρε το #9 κι είναι έτοιμος να βοηθήσει ο Ούντριχ

Ο Μπένο Ούντριχ μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τη Ζαλγκίρις Κάουνας κι αφού εξήγησε τους λόγους που διάλεξε το νούμερο 9, στη συνέχεια δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Στο πρόσωπο του Μπένο Ούντριχ βρήκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τον γκαρντ που έψαχνε για τη θέση του Ντι Μποστ. Ο πολύπειρος πρώην NBAer (G, 35 ετών, 1.91 μέτρα) θα παίξει για πρώτη φορά στη EuroLeague με τη νέα του ομάδα στο εκτός ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (05/01, 20:00) και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει. Τι είπε για τη φανέλα με τον αριθμό 9 που επέλεξε.

" Μέχρι τώρα, έχω κάνει μία προπόνηση με ολόκληρη την ομάδα. Ακόμα προσπαθώ να μάθω το πως λειτουργεί η ομάδα, να μάθω τις συνθήκες και τους συνδυασμούς. Ωστόσο, όλοι με έχουν βοηθήσει σημαντικά. Όλοι είναι καλοί χαρακτήρες. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας και θα είναι τιμή να φορέσω και υπερασπιστώ τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας", υπογράμμισε αρχικά ο Σλοβένος γκαρντ μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ζαλγκίρις.

" Όλοι με έχουν αγκαλιάσει. Δεν μπορούσα να φανταστώ τίποτα περισσότερο από τους συμπαίκτες μου. Και δεν είναι μόνο αυτοί. Όλο το προπονητικό τιμ και όσοι εργάζονται με έχουν βοηθήσει. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Όσο για το 9 στη φανέλα; Μεγαλώνοντας στην Ευρώπη, πάντα είχα το 9 πριν πάω στο NBA. Ο συγκεκριμένος αριθμός έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα και την οικογένεια μου", ανέφερε ακόμα ο Ούντριχ.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (05/01, 20:00). " Αυτό που προέχει είναι να μάθω τα plays της ομάδας και να μιλήσω με τον προπονητή για να δω τι περιμένει από εμένα στο ματς αυτό, ούτως ώστε να βοηθήσω στο να πάρουμε ακόμα μία σημαντική νίκη. Ήρθα στο Κάουνας για να βοηθήσω την ομάδα. Έχω την εμπειρία να το κάνω και ψάχνουμε τον κατάλληλο τρόπο να έρθει η επιτυχία".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ