EUROLEAGUE

Ουλανόβας: "Η Βραζιλία θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου"

Ουλανόβας: "Η Βραζιλία θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου"

O Εντγκάρας Ουλανόβας δεν πήρε θέση για το πού θα τον βρει να αγωνίζεται η νέα σεζόν, αλλά δεν δίστασε να κάνει τα προγνωστικά του για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

H σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Ζάλγκιρις, η οποία έκανε το νταμπλ στην Λιθουανία και έφτασε ως το Final Four της EuroLeague. Η Ζάλγκιρις αναμένει να μάθει την απόφαση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους , ενώ ένα από τα ζητήματα που θα την απασχολήσουν αφορά και το μέλλον του Εντγκάρας Ουλανόβας. Ο 26χρονος φόργουορντ δεν θέλησε να τοποθετηθεί για την παραμονή του ή μη στην Ζάλγκιρις, αλλά δεν δίστασε να κάνει τα προγνωστικά του για Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

"Μπορώ να σας πω πως δεν θα επικοινωνήσω με τον ατζέντη για μερικές ημέρες. Δεν θέλω να κάνω κάτι αυτή την στιγμή. Θα πάρω την απόφασή μου έπειτα από κάποιες μέρες", δήλωσε ο Έντγκαρας Ουλανόβας, ο οποίος αν καταβληθεί ένα μικρό buy out στην Ζάλγκιρις, έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος.

Ο Λιθουανός φόργουορντ έχει αρχίσει να γεμίζει τις... μπαταρίες του, ενώ έχει και περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του για να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου. "Ήδη έχω παρακολουθήσει κάποιους αγώνες. Είναι κρίμα που έχασα μερικά παιχνίδια", ανέφερε ο Ουλανόβας, ο οποίος δεν έκρυψε πως υποστηρίζει " την Πορτογαλία, την Ισπανία και το Βέλγιο. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκα πριν από τη έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το ποια ομάδα θα είναι η νικήτρια, απάντησα πως αυτή θα είναι η Βραζιλία. Παρόλο που δεν την υποστηρίζω".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ