EUROLEAGUE

Όταν ο Γιασικεβίτσιους έβγαλε... κόκκινη κάρτα στον Τουπάν

Όταν ο Γιασικεβίτσιους έβγαλε... κόκκινη κάρτα στον Τουπάν

Ο Αξέλ Τουπάν στις αρχές της σεζόν 2017-18 προκάλεσε την... έκρηξη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος στο ματς της Ζάλγκιρις με την Λιέτουβος Ρίτας τον έδιωξε από τον πάγκο.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τις "εκρήξεις" του έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά... highlights κι ένα εξ αυτών προήλθε από τον Αξέλ Τουπάν, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος Γάλλος γκαρντ - φόργουορντ στο ματς της Ζάλγκιρις με την Λιέτουβος Ρίτας στο Βίλνιους στις αρχές της σεζόν 2017-18 υπέστη... θύμα της οργής του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος κατά την διάρκεια ενός τάιμ άουτ τον έδιωξε από τον πάγκο.

"Ο Αξέλ, όπως και άλλοι παίκτες, δεν ξέρει πόσο καλός είναι, δεν καταλαβαίνει ποια είναι η δύναμή του. Δική μου δουλειά είναι να τον πείσω να παίζει με το 60% αυτής όχι με το 100%", ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον Αξέλ Τουπάν.

Ο "Σάρας" βέβαια δεν έχει κρύψει στιγμή την πίστη του στις δυνατότητες του Αξέλ Τουπάν, καθώς κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 αρκετές φορές είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια στον Γάλλο φόργουορντ. Είναι χαρακτηριστικά μάλιστα όσα είχε πει ο μετά τη νίκη της Ζάλγκιρις επί της Βαλένθια για τον Αξέλ Τουπάν: "Ήμουν πόιντ γκαρντ. Και μπορώ να σας πω ότι αν έπρεπε να παίξω απέναντι του, θα τα έκανα πάνω μου… Είναι ψηλός, έχει μακριά χέρια, κινείται καλά στο παρκέ. Απλά του λείπει η εμπειρία στην EuroLeague. Δουλεύει πάντως σκληρά. Είτε τον βάζω στο ματς είτε όχι, την άλλη ημέρα θα τον βρω στο γήπεδο για προπόνηση. Έχει μεγάλη επιθυμία να πετύχει και δουλεύει σκληρά. Πάντα πιστεύω σε ανθρώπους που δουλεύουν κι αφιερώνουν χρόνο στο μπάσκετ. Αυτοί είναι που προοδεύουν".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ